Diari Més

El teu horòscop d'avui: 27 de juny de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva intuïció serà de gran ajuda en la jornada on les relacions socials seran tibants. En l'amor augmentaran les aventures. La sort estarà avui del teu costat, aprofita.

Taure (20d'abril-20de maig)

Un amor apareixerà i les teves necessitats emocionals seran tan fortes que no hi haurà límits per als teus desitjos. Compte amb la gelosia. Si no tens responsabilitats llança't a tot.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Moment perquè emprenguis noves empreses, inversions o préstecs de diners.T'has de mantenir en un segon pla i escolta consells d'amics, serà la teva intuïció la que et faci guanyar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva necessitat d'afecte augmentaran avui. La relació amb els pròxims s'aprofundirà i et plantejaran projectes. La sort i l'atzar t'acompanyaran. Aprofita tot el nou.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

En l'íntim trobaràs totes les teves necessitats cobertes, en el social no hi haurà comprensió. La parella es mostrarà apassionada. Bon moment per a realitzar un viatge desitjat.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Algú buscarà la teva ajuda, en la mesura que et lliuris rebràs compensacions. Sort en els viatges. Vells assumptes passionals es resoldran avui. Hi haurà equilibri en tot el nou.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Despeses inesperades i situacions felices tant en la parella com en la teva vida casolana. Sorgiran nous plans per al teu futur. És una jornada per a aprofitar tot el nou.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El teu magnetisme creixerà en la jornada que serà vital per al teu futur, deixa que el teu cor jutgi tot. Atrauràs la passió sense proposar-t'ho i veuràs satisfet tots els teus desitjos.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Atenció en els viatges i desplaçaments, tingues precaució a l'hora d'organitzar-los. En l'amor hi haurà canvis i sorpreses. Els teus sers estimats apreciaran més els teus actes.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La parella com els teus sers estimats demostraran tota la seva capacitat d'amor cap a tu. Una notícia sorpresa t'alegrarà la vida. L'atzar i l'amor et somriurà, estàs en bona ratxa.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Cerca no impacientar-te amb els pròxims. La calma i la diplomàcia que posis en pràctica serà la clau del teu èxit. Canvis en l'amor que t'aportaran excitants experiències.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Els teus sentiments estaran més sensibilitzats que de costum. Algú que desitja estimar-te intentarà demostrar-ho, deixa't portar. El teu magnetisme personal està en alça.
tracking