Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 6 de juny de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els desplaçaments que avui arribaràs a realitzar seran molt afortunats i et portaran a conèixer a algú molt especial que canviarà la teva vida. Creix el teu magnetisme.

Taure (20d'abril-20de maig)

En el teu cercle d'amistats o de família serà on trobaràs avui el teu equilibri emocional. La teva imatge serà molt atraient i et guanyaràs el suport de tots. Arriben diners per l'atzar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

A partir d'avui és quan tots els teus assumptes cobraran una nova dinàmica i positiva solució. La sort es posa del teu costat tant en amor com en diners. Aprofita tot el nou.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Sembla que l'allunament posarà en moviment tots els sentiments que tens a flor de pell. No et reprimeixis i llança't a mostrar-te tal qual ets. Èxits segurs en el social.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui guarda les crítiques per a un altre moment i viu les circumstàncies més plenament. No entris en discussions i gaudeix del bo que arriba. Nit amb molta passió.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Avui tot el que diguis practica-ho fins al final o més tard et veuràs tancat en un atzucac per dir coses que no compleixes. Tens la sort al teu favor si ets conseqüent.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Hauràs de tenir una mica més de contemplació amb els teus éssers més pròxims. Discreparan amb les teves idees però al final tot es resoldrà al teu favor. Més precaució si condueixes i viatges.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El teu ànim es reforçarà i veuràs la vida amb un altre color. La parella i els més estimats et faran arribar tots els seus bons desitjos i ganes de viure. L'eròtic augmentarà i conquistaràs el desitjat.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Hauràs de plantar cara davant una situació de relació que t'importa. No et frenis i aclareix les coses amb rapidesa. Viatge sorpresa, però vigila en els desplaçaments. Arriben diners fàcils.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Viuràs l'oportunitat de conèixer a persones importants i de pes que a curt termini ajudaran en molt a la teva evolució. Atenció a tot el que passi, la teva intuïció t'ajudarà.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Els últims dies portes un fort estrès acumulat i tot això ho estan pagant els més estimats per tu. Dedica't de ple alrelaxi el descans, ho agrairàs. Magnetisme.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Hauries de dedicar-te més a ajudar a la parella, ella avui necessita de la teva comprensió i afecte. Tot el que facis se't compensarà mil vegades més. Si viatges, més precaució si condueixes.
tracking