Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 5 de juny de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Assumptes llunyans centraran la teva atenció i a més d'aportar-te noves idees et donaran bons beneficis. No et precipitis en els viatges i descansa més, calma i precaució.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva vida casolana patirà alguns alts i baixos però que aviat tindran solució. Noves responsabilitats t'arribaran però estaràs a l'altura de les circumstàncies. Més precaució si condueixes.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui no et fiïs molt dels nous coneguts, les paraules se les emporta el vent i les promeses igual. Analitza tot molt abans d'actuar o ho lamentaràs. La nit promet passió.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els amors i les passions estaran a l'ordre del dia ja que avui el teu magnetisme personal serà molt accentuat i la teva capacitat dialèctica la millor. Dia amb sort per a l'amor i l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Domina una mica els teus impulsos. Per més que tinguis raó en el que dius els altres no estaran per la labor. Utilitza la diplomàcia i juga més astutament en cada pas.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Tots tenim virtuts i defectes, si critiques avui massa els defectes dels altres cauràs en el teu propi parany. Els viatges amb amics seran feliços i plens de sorpreses.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Arribaran notícies agradables de persones llunyanes i en el teu àmbit domèstic trobaràs un total equilibri. A la nit podrà sorgir una ardent aventura que et captivarà.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Les teves passions internes sortiran a la llum i en la jornada et veuràs obligat a buscar sortida a les teves ansietats. Les aventures estaran a l'abast de la mà. Més precaució si condueixes.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Si et veus en l'obligació de viatjar vés amb compte amb els oblits i les distraccions. Un familiar o amic et demanarà ajuda i això canviarà els teus plans per a avui.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Se't presentarà una molt bona oportunitat emotiva on podràs donar curs a la teva imaginació. No et tanquis a casa i surt a viure-la intensament sense perdre temps.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Seràs el centre d'atenció de tots i és fàcil que avui critiquin la teva actitud i la teva manera de ser. No et mostris replicaire i tot passarà molt aviat i sense problemes.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En la jornada les satisfaccions d'ordre sentimental seran moltes i els altres et faran sentir molt feliç. Els moments íntims seran molt intensos i plens d'il·lusions felices.
tracking