Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 3 de juny de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Si actues precipitadament no obtindràs els èxits que avui pots guanyar. Avui pensa abans d'actuar i consulta primer als quals t'envolten. Viatges feliços i amb emocions.

Taure (20d'abril-20de maig)

Els bons moments amb la parella es podran limitar si actues tan dominant com sempre. Si dónes una mica de llibertat guanyaràs per a tu el suport de tots i més.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No entris en discussions o en assumptes de terceres persones, et guanyaries enemics gratuïts i problemes. Centra't més en el teu i avançaràs més del pensat.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Empra més temps per als teus assumptes i no et deixis portar per les paraules o idees dels nous coneguts. Si et centres en el teu objectiu arribaràs a l'èxit sense problema.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Hauràs de controlar un cert descoratjament que t'embargarà. Tant la parella com els amics t'ajudaran a superar-ho. Hi haurà avui despeses per sobre de les teves possibilitats.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et convindria canviar de tàctica per a aconseguir els teus objectius. Les persones que avui t'envoltaran no estaran molt d'acord amb tu. Tingues paciència. Aprofita el dia totalment.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Si et sents atabalada en l'ambient que avui t'envolta cerca una sortida ràpida en els passejos i viatges que en la jornada seran felices. Amores fàcils amb nous coneguts.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La teva passió amorosa serà difícil de calmar avui. No et precipitis en les teves exigències en la jornada o més que trobar gaudi trobaràs fredor, espera millors moments.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tot el que avui emprenguis es resoldrà al teu favor i amb el mínim esforç per part teva. No tan fàcil se't donarà en l'amor on hauràs de lluitar i amb tota la força.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Els viatges i totes les activitats que avui emprenguis juntament amb amics i familiars t'aportaran molta felicitat. La parella es mostrarà molt més afectuosa i apassionada.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Controla els teus nervis, si et deixes portar pels teus impulsos podries fer mal a qui menys s'ho mereix. Calma i control són prioritaris en tots i cada moment.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Excel·lent jornada per a fer canvis en la teva

llar o en el teu treball. Si et proposen un nou

projecte no te'l pensis dues vegades, avui pot

ser el teu dia per a arribar el més lluny possible.

tracking