Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 2 de juny de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

No siguis possessiu amb els sentiments dels pròxims, deixa'ls una mica de llibertat de moviment o podries arribar a quedar-te sol, calma. A la nit sorpreses apassionades.

Taure (20d'abril-20de maig)

El teu apassionament et portarà més d'un disgust, no et precipitis en els teus actes o t'enfrontaràs a molts. Aplica la paciència i no et fiquis en assumptes aliens. Fixa't objectius.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La teva llibertat de moviment es veurà una mica perjudicada. No comentis amb ningú els teus projectes o secrets o en cas contrari algú et trairà. S'acosten moments de canvis, prepara't.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Les tensions vindran en el pla afectiu, si et controles una mica en aquest terreny el total del dia serà agradable. Aprofita per a fer nous amics que t'aportaran beneficis.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Al llarg de la tarda desapareixeran les tensions acumulades. Reuneix-te amb els teus amics i viu la vida amb més sentiment. Alegra la cara que tot sortirà amb èxit,impossa't més.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Dia més sensible que de costum i necessitaràs afecte i manyagues. Te'ls donaran sense miraments. En la intimitat viuràs moments molt apassionats i inoblidables.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva necessitat d'intercanvi amorós es veurà obstaculitzat. Voldràs imposar-te costi el que costi i t'equivocaràs. Pensa abans d'actuar, no pressions massa i veuràs que tot s'arregla.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Bones situacions al teu voltant que de ser aprofitades t'aportaran grans avanços en el teu treball. Deixa que et porti la teva intuïció en tot, fins i tot en l'amor que necessites.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tot el que t'envolta cobrarà un sentit diferent, la teva pròpia vida interior acusarà un canvi i et sentiràs amb ganes d'abastar tot i experimentar més. Llança't sense pors.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Arribaràs a aconseguir el descans desitjat per diverses raons. Abans de res bon humor i no li facis pagar a qui menys culpa té. Deixa els mals fums i diverteix-te.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Apareixeran discussions entre familiars pròxims. Sorgiran temes relacionats amb diners. No perdis cap detall isigues ferm en tot. La teva fermesa d'avui serà l'èxit de demà.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Diverses despeses t'obligaran a prendre certes mesures de control. Voldràs avançar més del que el mitjà t'ofereix i t'alteraràs. Espera a prendre decisions, amb calma aconseguiràs tot.
tracking