Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 31 de maig

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Si et queden coses per resoldre avui és el dia.

Llança't amb força a l'obtenció dels teus drets i veuràs el fàcil que serà aconseguir-los. No deixis que uns altres es fiquin en els teus assumptes.

Taure (20d'abril-20de maig)

Intenta frenar en les teves accions i paraules, avui és fàcil que et precipitis. En la família trobaràs el refugi buscat i la comprensió a tot. Arriben canvis que milloraran la teva situació.

Bessons (21de maig - 20de juny)

L'amor et somriurà durant la jornada. Les situacions més difícils seran salvades sense problemes i t'aportaran beneficis. L'atzar estarà del teu costat però vés amb compte si condueixes o viatges.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Mostra't el més natural possible i deixa't portar

per la teva intuïció, això t'ajudarà molt per a aconseguir els objectius. Ampliaràs el teu cercle amb gent important i beneficiosa per a tu.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Mantingues les distàncies amb la gent, no li facis

el joc als altres i concentra't en els teus objectius o dispersaràs energies inútilment. Qualsevol detall que tinguis se't compensarà.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Les persones que avui t'acompanyin t'ajudaran en tots els teus plans. Hauràs de mostrar-te enèrgic perquè compleixin els teus desitjos. No busquis lluny el que ja tens a mà, recapacita.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Bon moment per a trobar sortida ràpida als

problemes i dubtes. No temes a enemics ni als obstacles encara que siguin grans. L'atzar t'acompanyarà i els beneficis seran varis.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Molt bona jornada per a trobar un equilibri físic i emocional tan necessitat per tu. No t'oblidis de les teves responsabilitats, però relaxa't. Ardent jornada en l'amor que deixarà petjada.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

El teu món emocional es trobarà una cosa descontrolada i sofrirà alguns cops baixos. No subestimis a ningú però continua ferm en les teves idees. Avui guanyaràs si tens clars els objectius.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Assumptes d'índole familiar centralitzaran la teva atenció i alteraran els teus plans. Actua amb sigil i no et deixis convèncer a la primera. Intenta ordenar millor les teves accions i veu per totes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

El dia serà molt actiu però hauràs de prendre-ho amb molta paciència per a no caure en el mal humor. Els teus esforços no seran recompensats. Amb paciència arribaràs a tot i més. Fermesa.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Estaràs sensible a les accions dels altres. Si

separes les emocions de les responsabilitats

trobaràs el camí de l'èxit. L'atzar donarà una grata sorpresa i el financer estarà en alça.

tracking