Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 30 de maig de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Estaràs imparable en el domini de la teva activitat, tindràs l'admiració dels teus pròxims i les enveges d'uns pocs. Hi haurà èxits en tot l'emprès. La sort amb tu fins i tot en l'amor

Taure (20d'abril-20de maig)

Serà difícil que et posis d'acord amb els que et secundin en el treball, no et precipitis i deixa que siguin els altres els qui obrin el camí per al teu èxit. Avui dominaràs des de l'ombra

Bessons (21de maig - 20de juny)

Els teus nervis estaran una mica excitats i això dificultarà la teva relació amb la família i amics. Al llarg del dia tindràs una sorpresa que serà inoblidable. La nit promet.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Serà en el teu cercle social on trobaràs un ambient perfecte per a entaular nous i interessants contactes professionals i fins i tot un amor ardent. Prepara't per al gaudi.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La millor manera de conquistar tots els teus objectius en la jornada serà per mitjà de la diplomàcia. No t'enfrontis a ningú i et guanyaràs milers d'amics.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Intenta controlar una mica més la teva dieta i descans, les ansietats o cansament d'avui s'originen en els teus últims excessos. Per a l'amor no et posis fronteres, llança't més a la vida.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Si et mantens constant en els teus principis i en els teus requisits no dubtis que en la jornada arribaràs a conquistar totes les teves fites. Dia amb molta sort per a les conquestes en l'amor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No et deixis portar pels teus apassionaments i utilitza més el cap a l'hora de prendre determinacions. El dogmatisme t'aportarà pèrdues. Deixa que siguin les circumstàncies les que et portin

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Notaràs cert malestar en la teva llar. Vigila amb la gelosia que estàs despertant gratuïtament en qui t'estima. Recorda que els altres també necessiten amor i manyagues.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Medita molt abans d'invertir sigui en assumptes de diners o en els amorosos, avui són fàcils els enganys o traïcions. Dedica millor el dia a resoldre temes vells o assumptes íntims.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Es potenciaran les relacions íntimes i tot el relacionat amb l'amor i la passió. Desprendràs un magnetisme especial que captivarà a tot ésser viu. El món és teu avui.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Les obligacions de treball i un desplaçament alteraranels teus plans. No dubtis en les teves obligacions ja que t'aportaran beneficis i alegries. Un amor secret et circumda, obre els ulls.
tracking