Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 29 de maig de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Canvis en el teu ambient de treball. Exposa totes les teves idees de futur i aprofita qualsevol ocasió que es presenti. Vells assumptes econòmics es resoldran. La sort amb tu, aprofita.

Taure (20d'abril-20de maig)

Arriben notícies des de lluny que alteraran la teva tranquil·litat. Posa cuidat en la dieta alimentosa i en les begudes. La sort i l'atzar del teu costat, la teva intuïció et donarà la clau. Arriben diners.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Si et sents una mica baix de vitalitat no li donis importància, serà una cosa passatgera producte dels teus esforços. Terceres persones t'ajudaran en tot el que proposis. Nit moguda.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Controla més la teva energia, una exaltació de la mateixa farà córrer el risc de precipitar-te o tenir algun frec. El teu magnetisme personal conquistarà l'amor d'algú important.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Planteja't avui objectius clars i mantenlos fins al final però sense afanyar la marxa, marca objectius molt concrets i llança't sense por, els astres estan amb tu. Més cuidat si condueixes.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Hi haurà canvis la feina i seran fàcils les discussions amb socis o parella. Pensa dues vegades abans d'actuar i no et deixis portar pels nervis. Cuida més el teu descans i la dieta avui.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

És un bon moment per a posar en pràctica els teus dots organitzatius i idees noves. Caps i superiors estaran d'acord en tot, aprofita per a demanar millores. L'atzar i la teva imatge en alça.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Serà el sexe oposat el que harmonitzi la teva vida. Succeiran moments apassionats amb gran contingut sentimental. Bon moment per a realitzar projectes.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

T'envairà un fort nerviosisme que si no el controles et farà perdre oportunitats per a avançar en la teva professió i guanys. Intenta comptar més amb la parella o els pròxims.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Cerca activitats més disteses per a canalitzar com més aviat millor les tensions al fet que t'han sotmès últimament, els amics t'ajudaran. A la nit coneixeràs a algú especial.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Tingues avui precaució en els teus desplaçaments i en les teves actituds ràpides. No entris en discussions i dedica't al teu. La nit serà llarga i eròtica, has despertat la passió d'algú especial.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva vida social serà àmplia i plena de bones sorpreses. L'atzar i la sort et somriuran en la jornada. Apareixerà algú especial que captivarà el teu cor i et farà veure la vida amb altres ulls.

tracking