Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 27 de maig de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui no perdis en cap moment l'esperança ja que qualsevol problema que sorgeixi se solucionarà sol. Mantente ferm en els objectius. La nit promet sexe i passió desenfrenada.

Taure (20d'abril-20de maig)

Gran romanticisme tindran cadascuna de les teves expressions tant en societat com en la teva vida privada. Guanyaràs més amistats i despertaràs nous amors. El teu atractiu serà màxim.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Hauràs de tractar assumptes materials d'interès i serà important que adoptis una actitud forta perquè els teus drets no siguin calcigats. En família tindràs tota la comprensió necessària.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Dedica't a les tasques que més t'agradin sol o acompanyat. Trobades sorprenents i agradables. Dia per a utilitzar-lo en tot allò que més t'agradi. La deessa de la Fortuna et somriurà.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Estaràs necessitat de sortir per a airejar-te i canviar de clima. Els viatges seran profitosos sobretot si els realitzes a llocs nous. L'amor i la sort estaran de la teva part tot el dia.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Hi haurà despeses i desplaçaments que alteraran el teu estat anímic. Les reunions amb amics a última hora et trauran dels teus aclaparaments. Més paciència i guanyaràs. Canvis a la llar cap a millor.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Encara que serà una jornada tranquil·la aquest tipus de calma no et satisfà molt i buscaràs ficar-te en algun assumpte o aventura amorosa en la qual et divertiràs. La sort et beneficiarà.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Avui demostraràs una vegada més els teus dots creatius juntament amb un autocontrol que augmentarà la teva imatge. Guanyaràs noves amistats. La nit promet.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

T'assabentaràs de secrets que t'obriran els ulls en molt aspectes sobretot en el terreny professional o social. No et convé dependre avui molt dels altres, avança pel teu compte.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Relaxa't abans d'entrar a casa per a veure als teus. És millor que busquis algun tipus de distracció externa ja que els teus nervis estaran alterats, posa més calma. La nit et relaxarà.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Atenció a les persones que avui t'envoltin, algú t'observa i t'està sentint d'una forma molt especial, contacta i oblidaràs problemes. El teu cor es mostrarà apassionat.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No donis tantes voltes a la mateixa idea ni tractis

d'aprofundir tant, les coses són com són i

per més que vulguis no podràs canviar-les. Calma, gaudeix, llança't sense por a noves aventures.

tracking