Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 26 de maig de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Jornada propícia perquè trobis solució a problemes que es presentin. Avui la teva natural habilitat en el maneig de les circumstàncies t'aportarà l'èxit. Aprofita la bona ratxa.

Taure (20d'abril-20de maig)

Arriben beneficis materials en les teves activitats, el teu sisè sentit et farà descobrir una bona oportunitat de negocis o inversió. En l'amor hi haurà sorpreses que et faran molt feliç.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Creix la teva imatge social i això et brindarà la possibilitat d'avançar tant en el professional com en l'íntim. Estàs despertant la passió en algú pròxim, obre bé els ulls.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La jornada portarà beneficis en tot el que emprenguis. Bon moment perquè les teves idees cobrin cos i puguis materialitzar els teus desitjos. És el moment perquè aconsegueixis l'èxit.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El dia es dividirà en dues parts diferenciades, en la primera les coses aniran lentes per més obstinació que posis. No t'intranquil·litzis, a partir de la tarda tot s'accelerarà al teu favor amb èxit.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Arriben beneficis per labors passades i és un dia on els teus desitjos es faran realitat. Tant en el social com en l'íntim notaràs una gran embranzida i amplis beneficis. Confia més i avança.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Encara que vegis que les coses es retarden no deixis d'insistir avui i t'has de mantenir ferm i clar els teus objectius. Fins i tot en l'amor podràs arribar a la plenitud si et lleves temors i dubtes. Més fermesa

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Bon moment per a realitzar canvis sigui en la llar o en la teva activitat social. Tota situació nova t'aportarà beneficis i satisfaccions. Si condueixes tingues més cura amb les distraccions.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Arriben novetats en l'àmbit financer, avui estàs en una bona ratxa que has d'aprofitar. Fins i tot l'atzar et donarà una sorpresa agradable. La nit t'ofereix ardents moments.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

S'anuncien canvis en la teva àrea social, això et portarà a modificar els teus plans i objectius. No temis per això, tot el que avui modifiquis serà per a bé i t'aportarà expansió i èxit.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui la teva ment acollirà pensaments i records que et posaran molt sensible. El teu costat romàntic creixerà i tindràs tot al teu favor per a trobar l'amor o afermar el que tens.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Notaràs que avui seràs el centre d'atenció de molts, és que el teu magnetisme sensual està creixent i atrauràs la mirada i la passió d'algú molt especial. Nit llarga i ardent.
tracking