Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 23 de maig de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui es resoldran vells assumptes pendents al teu favor. Estàs en una bona ratxa i has d'aprofitar tot el nou que arribi, fins i tot en l'amor. Hi haurà canvis en el social.

Taure (20d'abril-20de maig)

Temes de la llar faran variar els teus plans. No deixis res a la improvisació i controla molt més les teves despeses de diners i energia. Vigila amb els excessos sobretot a la nit.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Les reunions socials t'aportaran excel·lents experiències i la possibilitat de noves motivacions per a la teva vida i món interior. La passió està a prop i avui es despertarà també en tu.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Les activitats i les diversions en companyia dels teus seran gratificants fins al punt de superar tot tipus de tensió. És avui un dia perquè gaudeixis separant responsabilitats.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui la parella es mostrarà una mica baralladissa, si vols tenir la festa en pau deixa per a un altre moment el plantejament de les teves idees i desitjos. Amb una mica de diplomàcia et guanyaràs el cel.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Intenta no tancar-te tant en els teus problemes ja que els altres també tenen els seus, comparteix més i alleujaràs tensions. Para esment en els viatges, avui tindràs moltes distraccions.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Dedica més temps als passejos i diversions i guanyaràs en salut i en tranquil·litat per a tu.Atrauràs fàcilment l'amor d'algú però aniràs creant gelosia en qui no t'has fixat encara.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Temes de la llar dominaran gran part de les teves activitats. No et preocupis tant on no arribis tu arribaran les circumstàncies. La nit et reserva uns moments íntims inoblidables

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La tensió nerviosa acumulada en aquests dies es farà notar avui, procura que això no ho paguin els pròxims. En l'amor viuràs moments molt excitants si et deixes portar.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

El teu costat afectiu podrà veure's limitat si actues amb duresa. Oblida't una mica de responsabilitats i viu intensament les passions d'avui. Estàs necessitat de passió i avui ho tens fàcil.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

S'inicia una nova etapa en la teva vida social, avui es presentaran oportunitats per a realitzar interessants canvis que t'aportaran beneficis. Fins i tot en l'amor veuràs les coses amb claredat.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Bona jornada per a assentar tot el que fins ara hagis aconseguit a nivell de parella i d'associacions. Tot el que projectis tindrà el beneplàcit de tots, aprofita la bona ratxa.
tracking