Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 22 de maig de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Serà una jornada una miqueta estranya en el teu contacte amb les persones, no et deprimeixis, en el moment menys pensat passarà una cosa molt feliç que et retornarà el teu ànim de sempre. Arriben diners.

Taure (20d'abril-20de maig)

Et notaràs actiu i amb ganes de menjar-te el món, avui és una jornada per a posar en pràctica les teves capacitats. La sort i l'atzar acompanyaran aquest dia on brillaràs davant tothom.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Serà una jornada molt positiva per a canalitzar fortament tots els teus plans i projectes. Aconseguiràs amb facilitat el suport i la comprensió de tots. Bon moment per a demanar millores.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Una gran dosi de vitalitat embolicarà el teu cos i desencadenarà aventures fins i tot passionals. Els diners arribarà abundant i de sorpresa. És un dia per a aprofitar tot el nou que t'arribi.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Avui controla els teus nervis ja que estaràs més sensible a tot que ocorri al teu voltant. Centra't en el teu i no et fiquis en assumptes que no t'incumbeixen. Et sentiràs atret per algú.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva presència serà requerida en l'àmbit familiar per a solucionar vells problemes. Vitalment et trobaràs avui en un bon moment i demostraràs àmpliament la teva vàlua. Alt magnetisme.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Cerca sortida a les teves tensions en totes les activitats que tinguin relació amb la societat o les amistats. No segueixis amb els teus pensaments pessimistes i trenca amb la monotonia.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Intentadominar la teva possessivitat en els assumptes de sentiments i amistats. Apareixeran gelosia motivada per la teva conducta una mica desordenada. Hi haurà retrobament amb algú molt especial.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

El teu poder de concentració estarà avui potenciat i captaràs a la primera qualsevol assumpte del teu interès. No oblidis l'amor o et sentiràs sol. És en ell on avui trobaràs la solució a tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Et comunicaràs amb molta gent i seràs el centre d'atenció del sexe oposat al llarg del dia. Bones sorpreses i molt afecte rebràs avui. Nit ardent de les que fan època.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

S'inicia una etapa d'aventura en la teva vida sentimental. Arriben situacions inesperades que captivaran la teva atenció i el teu cor. El teu magnetisme serà màxim. Si condueixes posa molta atenció.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Intenta potenciar el costat afectiu de la vida i veuràs que amb això et salvaràs de caure en un estat depressiu. La gent t'aportarà la seva calor i afecte. Posa't més ferm, qualitats no et falten.
tracking