Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 21 de maig de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Jornada amb molts canvis emocionals que els altres no podran entendre'ls. Seria recomanable que t'allunyis de grans reunions. Intenta posposar decisions, fins i tot en l'amor.

Taure (20d'abril-20de maig)

T'has de mantenir alerta ja que algú farà un comentari fora de to sobre tu. Posa en pràctica la diplomàcia i sortiràs airós. Posa avui més cura si condueixes. Nit eròtica i passional.

Bessons (21de maig - 20de juny)

En el teu cor apareixerà un record que continua sent inesborrable i que encara pesa molt, decideix-te a resoldre'l o patiràs. Bon moment per a inversions i temes de l'atzar, aprofita.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els nervis es podrien apoderar de tu, no et barregis en temes poc clars ja que sortiries mal parat, escolta els consells dels pròxims. Tindràs un retrobament amb algú especial.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Aprofita el dia per a trobar solució a qualsevol problema amb la parella o els socis, avui serà fàcil aconseguir els teus objectius. Començaràs nous projectes que aportaran beneficis.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Obligat a ocupar temps en assumptes financers. Les despeses seran importants però podràs fer-te amb ells. Vigila amb les distraccions si condueixes. En l'amor canvis molt positius.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva energia augmentarà al llarg de la jornada. Seria molt rendible que busquessis activitats noves a realitzar fora de la teva vida privada. Bon moment per a demanar millores en el treball.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si la teva actuació la projectes de forma ordenada arribaràs a obtenir una molt bona posició i resultats reeixits. En l'amor es produiran moments passionals, estàs necessitat de furor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Demostraràs que la teva rapidesa de resposta serà òptima a l'hora de resoldre els assumptes financers i de treball. La sort i l'atzar t'acompanyaran avui en tot. Nit molt excitant.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No et deixis portar per actituds dogmàtiques amb els teus socis i companys. Si actues amb mà tova et guanyaràs el suport de tots. Algú s'està acostant per a conquistar-te.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Notícia inesperada que t'alegrarà molt. No permetis que el teu orgull t'ennuvoli la vista i agraeix el que algú avui farà per tu. No iniciïs res nou fins a tenir tot l'anterior, fermesa.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Jornada plena d'esdeveniments benèfics en el pla laboral. Intenta no perdre les bones oportunitats que es presentaran per al teu futur. La parella necessita el teu afecte, dedica-li temps.
tracking