Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 20 de maig de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva força energètica es farà més visible avui i demostraràs als altres totes les teves capacitats i poder, res et pararà cap a l'èxit. Arriben noves experiències amoroses molt excitants.

Taure (20d'abril-20de maig)

És clar que les coses van més lent del que deurien i això no és per la teva culpa. No et desesperis, la nit et guarda una ardent sorpresa. A mesura que passi el dia estaràs més feliç.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui la comunicació amb els altres serà una mica dura però arribaràs a l'èxit per mitjà de la diplomàcia i el tacte. Usa la teva intuïció i veuràs que les coses es posen al teu favor, fins i tot en els amors.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Et trobaràs molt positiu en tot, les circumstàncies ajudaran a això. És un dia en què tot el que emprenguis tindrà fàcil i reeixida solució. Veu per totes, els astres avui estan amb tu.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Els teus reflexos i capacitat analítica es veuran reforçats ajudant-te a trobar fàcil solució al que es presenti. Arriben diners no esperats o resolució d'una cosa pendent. Nit ardent.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Serà una jornada que en principi costarà portar-la, aviat veuràs que les coses es posaran al teu favor i s'acceleraran els resultats positius en tot. Només has de confiar més en tu i avançar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui no et fiïs tant de les persones que et facin promeses a la lleugera, millor intenta arribar al final de les coses pel teu propi esforç. En l'amor equilibri i una nit que no oblidaràs.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Serà en la llar i amb els teus on estaràs més a gust, la teva sensibilitat et farà guanyar l'amor i comprensió de tots. Els temes de l'atzar et donaran una sorpresa. Controla la dieta.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Els teus instints passionals i el dominar en els sentiments et farà caure en excessos amorosos als quals avui et veuràs inclinat. L'afany d'aventures avui no sortirà rendible, controla't més.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Bona jornada per a avançar temes pendents. La teva energia serà òptima i et farà conquistar tot el que desitgis. Fins i tot en l'amor, si busques aventures, avui és el dia especial per a trobar-les.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Creix la teva imatge social i d'ella podràs treure avui bon partit. En l'amor no serà menys, la teva sola mirada captivarà la passió d'algú pròxim. La nit promet erotisme i passió.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Interessant jornada si has d'ampliar el teu cercle d'amistats o guanyar-te un nou amor. Els astres acompanyen tots els teus desitjos si apliques fermesa en la teva actitud. Confia més en els teus poders
tracking