Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 19 de maig de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Estàs per produir canvis importants però et trobes sol per a realitzar-los, no et lamentis i llança't a aquesta aventura, els astres t'aporten sort. Retrobament amb algú especial.

Taure (20d'abril-20de maig)

Avui no confiïs en la sort i dedica't a ser més observador a l'hora d'entaular una nova relació, selecciona més en tot. La teva imatge personal serà vital, amb seguretat serà l'èxit.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui et trobaràs més sensible als afalacs i s'acostaran a tu per a conquistar-te bojament. És el teu magnetisme sensual que es trobarà en la jornada en gran. Arriben diners per l'atzar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Deixa que avui les coses portin el seu ritme, no intentis apurar res, els astres estaran de la teva part i l'èxit arriba segur. Fins i tot en l'amor despertaràs una nova passió.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Si busques començar una nova unió o intensificar la passió avui és el dia especial. Tot detall que tinguis amb la parella serà compensat àmpliament. Posa més atenció si has de conduir.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et trobaràs en plena forma per a conquistar el que desitgis. Fins i tot en l'amor s'obriran noves portes. És una jornada que has d'aprofitar per a fer valer la teva capacitat en tot.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Intenta centrar-te en els teus assumptes i no enjudiciïs als altres. Si en la jornada et mantens en un segon pla en les emocions guanyaràs equilibri. La deessa de la Fortuna amb tu.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La teva mirada causarà sensació i alt atractiu sensual. És una jornada on en el social avançaràs molt i en l'íntim viuràs moments excitants. Si viatges para esment.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Es recomana que avui controls més les despeses i els excessos. Serà una jornada beneficiosa sempre que actuïs de manera moderada i no et deixis portar per les lloances d'uns altres.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Es manifestaran experiències excitants i perilloses en l'amor, no et precipitis. Avui cauries en el parany dels afalacs i restaria èxit al teu desig. Separa el plaer de la responsabilitat.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui hi haurà bons aspectes per a la teva expansió social i econòmica. Aprofita el nou que aparegui i llança't sense por a la conquesta del que véns pensant. En la llar canvis.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Et trobaràs en plena forma i acompanyat de bons aspectes que beneficiaran el teu èxit. Tant en el social com en l'íntim, si et mantens ferm, trobaràs beneficis i equilibri.
tracking