Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 16 de maig de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui gaudeixes de l'energia suficient per a realitzar la jornada amb total tranquil·litat, els objectius que et plantegis tindran una fi feliç, fins i tot en l'amor. La nit promet passió i cremor.

Taure (20d'abril-20de maig)

Hi haurà facilitat per a frecs amb la família o amistats. Et trobaràs una miqueta desorientat a l'hora d'entaular relació amb la gent, un passeig t'ajudarà. L'atzar donarà sorpreses.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La teva imatge cobrarà un magnetisme especial, aprofita la situació per a ampliar el teu domini social i conquistar, si no el tens, a aquest amor que necessites. Arriben canvis en el laboral.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Cuidat amb els teus esclats d'ànim, l'ambient no està del tot equilibrat i el teu humor hauries de controlar-lo al màxim. Les coses es resoldran soles i a millor. Temprança.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El teu decaïment anímic i físic passarà aviat avui. No et tanquis en idees negatives o pessimistes, sal i aireja els teus pensaments, busca gent alegre i veuràs la vida d'una altra forma.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Limita't a organitzar i solucionar els teus assumptes i no intervinguis per a res en la vida de companys o la pròpia família, en solitud tot sortirà millor. Arriba benefici econòmic.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Hi haurà molta activitat en les teves tasques i estaran compensades amb uns moments excel·lents i productius. Si comences un nou amor la passió està assegurada. Avui és un dia d'èxit.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Certa fredor emocional i una excessiva anàlisi de les situacions t'allunyarà per moments de la companyia dels teus. Acaba les tasques endarrerides. Arriba diners per inversió o atzar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tranquil, en la jornada trobaràs solució a aquests petits problemes que venien atabalant-te. Tot el que iniciïs avui rendirà els seus fruits. És un dia per a sortir de guanyador en tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No seran rendibles les actituds que prenguis de manera seriosa o rígida. Analitza més les coses i asseu-te per un moment a pensar la solució. Les presses no seran bones conselleres.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Una certa ansietat t'impedirà veure els passos a donar. Deixa't guiar per la teva intuïció i per les primeres idees que apareguin. Rebràs una sorpresa que canviarà els teus plans a millor en tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Creixerà el teu afany de domini sobretot en el terreny amorós. La teva necessitat vital de comunicació serà alta i trobaràs la comprensió en persones inesperades i noves.

tracking