Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 13 de maig de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Afanya't en la resolució dels teus interessos ja que a la nit arribaran esdeveniments i situacions que impediran el teu fàcil moviment. Més paciència i ordenament són la teva clau d'èxit.

Taure (20d'abril-20de maig)

Augmentaran les teves responsabilitats de cara a la societat i al teu ambient professional. Aprofita per a demostrar la teva vàlua davant superiors i amics. Magnetisme fort fins i tot en l'amor.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Estaràs una mica excitat durant la jornada i això et conduirà a fàcils enfrontaments amb els pròxims. Vés amb compte en els viatges, fàcils distraccions. Vigila el somni i l'excés de pressa.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els teus interessos financers i professionals tindran un interessant canvi avui. No et mostris pessimista davant ells ja que obriran nous camins i èxits. Aprofita la bona ratxa.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Alguns socis o amics no es posaran d'acord amb tu al llarg del dia. Si mantens la teva posició aconseguiràs els objectius buscats. Avui toca fermesa i veuràs ràpids resultats.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Usa més temps al teu cultiu personal i comparteix els moments apassionats amb l'o les persones que avui estaran a la teva sencera disposició. En la nit amors i romanços.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

A últim moment s'arreglaran al teu favor els conflictes o assumptes sense resoldre. Els moments més agradables se centraran amb la parella. Aprofita per a fer aquests pendents canvis.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Domina les teves ansietats i la teva impulsivitat ja que durant la jornada l'ambient que vives serà molt sensible i ple d'alts i baixos. Centra't en un tema i veu per totes. Fermesa.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Avui reserva les teves opinions per a moments millors o en cas contrari et guanyaràs enemics fins i tot violents. Usa la diplomàcia en tot moment. Ull si condueixes.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Recapacita i no t'allunyis tant de la realitat que véns vivint amb els més pròxims. Tant la parella com alguna amistat necessita més la teva cooperació. El que donis se't compensarà.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Controla la teva energia, hi haurà un gran desgast per part teva i després lamentaràs no fer-ho. Arriben beneficis econòmics si inverteixes i arrisques, fins i tot la deessa de la Fortuna et somriurà.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Lluita amb major força cap als objectius que

tens clars o desitges. En la mesura del teu esforç aconseguiràs grans resultats fins i tot en l'amor. Els astres amb tu, confia més.

tracking