Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 12 de maig de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva innata capacitat analítica t'ajudarà a descobrir qui és i qui no és sincer amb la teva persona. En el pla de la família serà on despleguis energia més positiva. Magnetisme.

Taure (20d'abril-20de maig)

Dedicaràs més temps a les activitats en grup i això et compensarà el doble. Et sentiràs capacitat per a portar la veu cantant en tot. Guanyaràs molt en lo social, és el teu dia de sort.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Gran activitat en l'esfera social et farà sentir-te en la teva pròpia salsa potenciant la teva gran capacitat creativa. Seràs el centre de la mirada de molts. Magnetisme sensual creixent.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Començaràs el dia amb cert nerviosisme i una gran susceptibilitat. Només el contacte amb els més volguts t'equilibrarà la jornada. Cura amb els menjars forts, avui evita excessos.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Amb molta facilitat es produiran canvis de plans i fins i tot de sentiments. La teva relació amb el medi ambient serà positiva, però amb experiències sexuals no tan alegres, relaxa la teva ment.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Avui t'espera una activitat sobrehumana en la llar. Seràs requerit per a diverses tasques i això alterarà els teus nervis. No assumeixis responsabilitats d'uns altres. Marca't un camí i per totes.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Agafa't el dia per aconseguir un descans absolut ja que si et fiques en mogudes socials o amb noves amistats et veuràs involucrat en assumptes poc clars on perdràs.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Es prudent a l'hora de llançar-te a una nova unió d'amor o amistat, podries perdre en un segon l'aconseguit fins ara. Mesura les teves paraules i deixa que els altres facin el primer pas.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Jornada molt positiva per a meditar el teu comportament. Tracta de no actuar per impulsos ja que danyaries amb facilitat a éssers que et volen. Cura si condueixes, avui hi haurà distraccions.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

A l'abast de la teva mà està el viure avui experiències inoblidables i excitants en el terreny de l'amor. Encara que al principi tot sembli irreal continua cap a l'èxit. Sort.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Et sentiràs feliç i amb ganes de realitzar mil coses alhora amb els amics o família. Aconseguiràs atreure fins a un nou amor molt passional. El teu magnetisme eròtic està pels núvols.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Pren-te un respir i relaxa't. És lògic que desitgis noves aventures però seria més recomanable que cuidis la teva imatge davant els altres. Rebràs guanys endarrerits o diners per l'atzar.

tracking