Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 9 de maig de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Rebràs molt bones notícies i sorpreses de persones amigues. L'ambient social i de la llar serà avui molt positiu. Tots estaran d'acord amb les teves idees, fins i tot els caps.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva energia serà desbordant durant tota la jornada. Tots es quedaran impressionats per la teva vitalitat i facilitat per a resoldre els més grans problemes. Dia amb sort.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Si no perds els estreps en la primera part del dia, que serà molt tibant, estaràs en condicions de passar una tarda agradable i satisfactòria. L'amor et donarà avui una agradable sorpresa.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tant la parella, com tu mateix, estareu notant una gran necessitat d'ampliar horitzons en tots els sentits. No et deprimeixis i cerca el fer-ho en conjunt. Arriba diners per inversió.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El teu natural poder de comandament es veurà molt palès durant la jornada. Res ni ningú podrà entorpir els teus desitjos i idees. Però controla el teu orgull en tot moment, així guanyaràs més.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Un familiar pròxim estarà avui molt necessitat dels teus afectes i de la teva comprensió. Encara que et dolgui posposa els teus plans si és necessari, tots t'ho agrairan molt. Notícia sorpresa.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Pren-te les coses amb més calma o acabaràs amb els nervis pels núvols. No actuïs en diverses coses al mateix temps, centra't en una fins a la seva resolució.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Els teus desitjos amorosos s'estimularan durant la jornada en gran manera. La parella respondrà d'acord i viuràs moments íntims ardents. El teu magnetisme està en augment.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Hauràs de cuidar una mica la teva salut. Els últims excessos començaran avui a deixar-se sentir. Posposa aquelles activitats violentes i cerca més tranquil·litat i calma. Bona jornada per a viatges.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Et trobaràs molt actiu durant tot el dia i podries aprofitar aquesta qüestió per a avançar assumptes endarrerits. Els resultats seran òptims si treballes concentrat.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Li estàs donant al cos i a la teva ment molt feina i fatiga, pensa a prendre't un respir o en cas contrari el pagaràs, la llar t'ajudarà a això. El teu magnetisme sensual creix.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No et tanquis en els teus problemes, la millor solució és que et prenguis les coses amb més tranquil·litat. Algú t'està mirant amb ulls passionals, no ho perdis i llança't a la vida.

tracking