Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 15 d'abril de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

No facis un escàndol si tens algun petit malestar físic, avui gaudeixes de l'energia suficient per a realitzar la jornada amb total tranquil·litat. La nit promet passions.

Taure (20d'abril-20de maig)

Es donaran amb facilitat els frecs amb la família o amistats. Et trobaràs una miqueta desorientat a l'hora d'entaular relació amb la gent, un passeig t'ajudarà molt.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Avui la teva gran intuïció podrà descobrir aquest enemic ocult que en més d'una ocasió ha danyat la teva imatge, mostra't ferma i guanyaràs. En l'amor estaràs imparable.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Controla avui els teus esclats d'ànim, l'ambient no està del tot equilibrat i el teu humor hauràs de dominar-lo al màxim, les coses es resoldran soles i er a millor. Gaudeix més de la vida.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El decaïment anímic i físic passarà aviat avui. No et tanquis en idees negatives o pessimistes, sal i aireja els teus pensaments. Busca gent alegre i descobriràs la felicitat.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Limita't avui a organitzar i solucionar els teus propis assumptes i no intervinguis per a res en la vida dels teus companys o la pròpia família. En solitud tot sortirà millor, és dia de reflexions.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Hi haurà molta activitat i varietat en les teves tasques que estaran compensades amb moments excel·lents i productius. Si comences un nou amor la passió està assegurada.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Certa fredor emocional i una excessiva anàlisi de les situacions t'allunyarà per moments de la companyia dels teus. Acaba les tasques endarrerides. Arriba diners fàcils o per l'atzar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Veuràs que al llarg de la jornada li trobaràs solució a aquests petits problemes que venien atabalant-te des de fa temps. Tot el que iniciïs avui rendirà fruits, aprofita.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui no seran rendibles les actituds que prenguis de manera seriosa o rígida. Analitza més les coses i asseu-te per un moment a pensar la solució. La nit et reserva una sorpresa.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Certa ansietat t'impedirà veure els passos a donar. Deixa't guiar per la teva intuïció i per les primeres idees que apareguin. És un dia per a deixar-te voler i que els altres resolguin tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Creixerà el teu afany de domini sobretot en el terreny amorós. La teva necessitat vital de comunicació serà alta i trobaràs la comprensió en persones inesperades.

tracking