Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 14 d'abril de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Els teus assumptes financers estaran relacionats amb viatges i desplaçaments, d'ells trauràs grans beneficis a curt termini. Sorpreses en l'amor i en la llar. Avui estàs en el teu dia.

Taure (20d'abril-20de maig)

No et deixis portar en la jornada per un excés d'optimisme davant els projectes o plans que arribin. Deixa que sigui la teva intuïció la que marqui els passos a donar.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Arribaran notícies per assumptes familiars osentimentales. Abans de prendre qualsevol decisió recorda les teves responsabilitats amb els més pròxims. Bon dia per a les inversions.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Mentre mantinguis separat l'amor dels negocis tot anirà evolucionantpositivament. El teu magnetisme passional es veurà avuiaccentuat, gairebé en excés. Sort en atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Tot el temps que dediquis al treballrebràs la comprensió i ajuda dels pròxims. Sense adonar-te estàs despertant la passió en algú molt pròxim.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Certes complicacions familiars alteraran els teus plans per a avui. Centra't en la seva resolució per a no perdre unes oportunitats en el social. Vigilamés el descans però lliura't a l'amor.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Es reflectirà en el teu rostre una gran alegria de viure ja que tota la jornada et sentiràs molt vital i els teus assumptes sortiran tots reeixits. És un dia per a aprofitar a aconseguir els teus objectius.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si els pròxims, sobretot la parella i els socis, no estan d'acord amb les teves propostes no intentis forçar la situació, amb diplomàcia sí que ho aconseguiràs. La nit promet.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Arribaran noves possibilitats de contractes i associacions que aportaran grans beneficis al teu futur professional. Cuida't en la dieta i les diversions.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Algú s'acostarà a tu i et comptarà intimitats d'algú important per a la teva vida. Abans d'actuar cerciora't profundament de tot, no et precipitis en res, cautela.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

En la jornada et mostraràs molt sensible al que diguin o facin les altres persones. Reforça la teva habilitat diplomàtica per a no incórrer en excessos. Calma i paciència.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En el teu interior està naixent un fort apassionament per algú pròxim, no esperis més temps i demostra els teus sentiments,encertaràs. Novetats i canvis en la llar.
tracking