Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 13 d'abril

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui el que aparenta senzill en principi es transformarà

en gran complicació després. Per això trepitja ferm i segur en cada pas que donis. Cautela en viatges.

Taure (20d'abril-20de maig)

No fa falta que arremetis amb tots si en la jornada els altres no atenen els teus precs o necessitats. La diplomàcia serà la millor consellera per a guanyar. Cuida més la dieta.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La teva intuïció no et fallarà en cap moment. Usa-la per a tot allò que sigui del teu interès però en l'amor deixa que ho faci el teu cor. Avui aconseguiràs els teus somnis si vas per totes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

En la jornada hi haurà retrobaments molt positius amb persones molt afins a tu. D'aquests contactes trauràs bones oportunitats per al teu futur professional. Sort en l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El teu rostre està reflectint el cansament acumulat per les últimes tensions laborals. Pren-te un descans i busca activitats molt més plaents. Vigila més el teu descans.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Durant el dia emetràs un magnetisme molt especial i atraient. Si et mous en públic seran moltes les mirades cap a tu i una especialment ardorosa. És el teu dia per a conquistar l'amor.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et costarà una mica compaginar les teves tasques professionals amb les domèstiques però tot se superarà ràpidament. Avui et trobes amb molta força i energia per a arribar a tot.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Notaràs en la jornada que l'ambició dels quals t'envolten serà superior a la teva. No t'impacientis i deixa que siguin els altres els qui iniciïn. Avui has de deixar-te voler.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Igual que en els últims dies avui et sortiran noves i importants oportunitats d'ampliar els teus guanys. No barregis l'amor i els

negocis. Viatge feliç i rendible.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Avui podràs trobar, si ho desitges realment, a la parella ideal tant per al teu treball com per a altres finalitats no menys rendibles i potser més divertits. Si cerques parella avui és el dia.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Desplaçaments i viatges que avui concretis t'aportaran

grans beneficis i positives experiències. Vés amb compte amb la gelosia que aniràs despertant. Retrobament amb algú especial.

Peixos (20de febrer - 20de març)

És clar que en la vida no es pot tenir tot, però si t'esforces una mica estàs en condicions de portar-te el premi major en tot.

Nit ardent que no oblidaràs.

tracking