Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 12 d'abril

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avança la resolució dels teus assumptes i interessos ja que a la nit arribaran esdeveniments i situacions que impediran el teu fàcil moviment. Més paciència i fermesa en la teva acció.

Taure (20d'abril-20de maig)

S'augmentaran les teves responsabilitats de cara a la

societat i al teu ambient professional. Aprofita per a demostrar la teva vàlua davant superiors i amics. Creix el teu magnetisme personal.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Et notaràs una cosa excitada durant tota la jornada i això et conduirà a fàcils enfrontaments amb els pròxims. Tingues molta cura en els viatges. Vigila el somni i els excessos en tot.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els teus interessos financers i professionals sofriran un interessant canvi en el dia. No et mostris pessimista davant ells ja que t'obriran nous camins i èxits. Fermesa.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Alguns socis o col·laboradors no es posaran d'acord amb tu al llarg del dia. Si mantens la teva posició aconseguiràs els objectius buscats per tu. Toca fermesa i decisió en tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Dedica més temps al teu cultiu personal i comparteix els moments apassionats amb persones que avui estaran a la teva sencera disposició. Amors fàcils.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

En un últim moment se't solucionaran al teu favor tots els conflictes o assumptes sense resoldre. Els moments més agradables se centralitzaran amb la parella. Arriba diners per l'atzar.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Controla la teva ansietat i impulsivitat ja que durant la jornada l'ambient que vives serà molt sensible i ple d'alts i baixos. Només l'amor i la passió et donarà l'equilibri en tot.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

En la jornada reserva les teves opinions per a moments millors o en cas contrari et guanyaràs enemics, usa la diplomàcia en tot, millor amb mel que amb gel.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Recapacita i no t'allunyis tant de la realitat que véns vivint amb els més pròxims. Tant la parella com alguna amistat necessita

més la teva cooperació. Lliura't més i guanyaràs.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Controla més la teva energia, avui hi haurà un gran desgast per part teva i després lamentaràs el nofer-ho. Sorgiran complicacions en l'àrea social i pública,estigues en un segon pla.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Intentabolcar-te amb major força cap als objectius que tens clars i desitges. En la mesura del teu esforç aconseguiràs grans resultats fins i tot en l'amor. És el teu dia per a triomfar.

tracking