Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 9 d'abril de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Serà un dia molt intens, perquè molta gent estarà pendent de tu i t'arribaran missatges plens d'afecte i empatia. Gaudeix d'ell relaxadament, sense presses i amb el millor dels teus somriures.

Taure (20d'abril-20de maig)

Una jornada una mica atípica, en la qual t'adonaràs que a vegades lo dolent o el que creus que és negatiu, no ho és tant i resulta que t'obre possibilitats per a millorar alguns aspectes de la teva vida.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La teva imatge et preocupa perquè arriba el bon temps i creus que podries millorar-la i la veritat és que tens raó. No es tracta que facis cap barbaritat, però sí que cuidis més la teva alimentació.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Hi ha algunes persones que estan molt pendents de tu i això és algo que has de tenir compte. Qui t'observa està intentant veure les teves possibilitats en alguna cosa relacionada amb estudis o cursos. Serà una oportunitat.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No caiguis en la temptació de pensar malament de tot el món. L'única cosa que et genera això és una incomoditat permanent que no et convé. Solta els teus prejudicis, deixa que tot flueixi i no busquis el pitjor costat dels altres.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Comences a veure la llum en un assumpte familiar que t'ha tingut molt lligat i que t'ha robat molt de temps personal. La veritat és que la teva reacció ha estat positiva, però que ara ja pots afluixar aquesta tensió. Relaxa't.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Hi ha persones properes que potser t'estan posant una pedra en el camí perquè els destorbes o fas que semblin menys brillants. És hora d'adonar-te, d'observar tot això i d'actuar en conseqüència.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Prendràs la iniciativa en un assumpte professional que és important, sobretot si hi ha hagut problemes en un negoci comú amb socis o amics. La teva intervenció no ha de ser agressiva, cerca l'acord amb empatia.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Acabaràs avui alguna cosa que vas començar fa temps relacionat amb assumptes legals o documents que portes temps manejant. Finalitzar aquesta etapa és alguna cosa que et posarà de molt bon humor, celebra-ho.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No esperis que tothom et doni la raó si no la portes. Escolta els consells i pensa que potser la teva mirada no és del tot encertada en un tema domèstic o familiar i que és hora de canviar alguna cosa.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

El que la realitat et dictarà avui és una cosa i els teus desitjos, una altra. Però toca acceptar-la, almenys de moment, encara que això sí, sense perdre de vista quin és el camí per a aconseguir les teves metes més anhelades.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Reorganitzes un tema professional que se t'estava escapant de les mans. Una crida serà molt important, així que has de mostrar el teu costat més carismàtic i encantador. Sabràs fer-ho i acabaràs triomfant.
tracking