Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 7 d'abril de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Es produiran importants esdeveniments i fluctuacions en el teu món financer. No t'arrisquis i intenta controlar la teva tendència a precipitar-te.

Taure (20d'abril-20de maig)

Novament el pla amorós cobrarà gran intensitat. Si desitges trobar parella o bones amistats en les quals puguis confiar, avui és el moment just. Cuida la dieta i els excessos.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Serà en l'àmbit familiar on la teva energia es trobarà una miqueta bloquejada. Qualsevol sortida o expansió social t'ajudarà en grau suprem a equilibrar-te. Més atenció en els viatges.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tindràs despeses per sobre del que es preveu, però tot això contribuirà a unes inversions que donaran interessants beneficis i alegries. La sort i l'atzar t'acompanyen avui, aprofita.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

L'ambient laboral que t'envoltarà serà molt actiu i et veuràs embolicat en gran quantitat de treball. Hauràs de fer ús d'una gran paciència i fermesa. Arriba diners que no esperaves.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Seria molt recomanable que durant tot el dia fessis ús de la diplomàcia. Contactaràs amb persones noves i elles t'aportaran noves idees i plans.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Et trobaràs més excitat del normal. Aquest estat passarà aviat, per això no prenguis decisions importants. Cuida més a les amistats. En l'amor llança't i trobaràs la plenitud.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

La sort estarà de la teva part si actues de manera ferma i no perds el temps en pensaments negatius. Les resolucions dels problemes arribaran soles.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La teva imaginació i la teva vitalitat aniran molt per davant dels esdeveniments i situacions que vives en el treball i en el teu món social. Tranquil·litza't, la sort del teu costat en tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Serà molt fàcil que t'enfrontis a situacions o persones que no estaran d'acord amb les teves idees. Tota actitud enèrgica per part teva serà contraproduent.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Et trobaràs molt sensible als estímuls del medi ambient i això et potenciarà voler abastar més del possible. Controla les teves emocions i analitza més els teus actes.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Encara que vegis les coses molt clares i et trobis molt segur, abans de prendre una determinació escolta els consells de la gent més pròxima i fiable.

tracking