Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 4 d'abril de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

No deixis que la teva imaginació et jugui una dolenta passada fent-te veure una realitat inexistent en les paraules i accions dels altres. Augmenta el teu esperit crític.

Taure (20d'abril-20de maig)

Assumptes familiars t'obligaran a canviar plans i hauràs d'adoptar una actitud enèrgica per a ser escoltat. Et faran proposició per a un viatge. L'amor continua potenciant-se al teu voltant.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No sempre es pot guanyar en la vida i avui és un dia on la sort no és que estigui del teu costat. Alerta a les poques però bones oportunitats i paciència. Canvis amb socis.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Al llarg de la jornada patiràs diversos canvis anímics que alteraran el teu normal funcionament. Para esment si realitzes viatges o simples desplaçaments. T'arribarà diners.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Apareixeran despeses per sobre de possibilitats que complicaran la teva activitat i relació amb els pròxims. A últimes hores dedica't a repassar els teus papers. Es potenciaran aventures.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Avui et semblarà que els plans i projectes que tenies es perden sense resolució. No pensis en negatiu ja que a últim moment tot es torna a ordenar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Jornada de tensió en lo professional i en els sentiments. No es recomana el signar documents ni el potenciar discussions ja que perdries. En la llar trobaràs el que cerques.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

L'aplicació de la teva intel·ligència et salvarà dels problemes que els associats o amistats et plantejaran avui. Els consells dels altres ajudaran. En l'amor sorgirà una nova passió.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Lluita fortament contra aquestes idees negatives que avui afloraran en la teva ment. Cerca formes d'evasió per a no caure en estats depressius, la parella ajudarà. L'atzar et somriurà.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

El poder del teu amor podrà contrarestar els inconvenients que a nivell de parella es plantejaran. La tossudesa serà el teu pitjor enemic no deixant-te veure les oportunitats. Cedeix una mica més.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Encara que notis fredor en el comportament dels altres no temes pels teus interessos. En el material com en el sentimental obtindràs a la llarga total suport. Sorpreses en els viatges.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Estaràs obligat a posar en pràctica els teus recursos físics i intel·lectuals en favor d'ajudar als altres. La teva presència ajuda en molt als altres. Estàs despertant la passió en algú.

tracking