Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 3 d'abril de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Sorgiran nous esdeveniments o canvis en el teu ambient de treball. Exposa totes les teves idees de futur i aprofita qualsevol ocasió que es presenti. Assumptes econòmics es resoldran.

Taure (20d'abril-20de maig)

Arribaran notícies que alteraran la teva tranquil·litat. Posa cuidat en la dieta alimentosa i en les begudes. Segurs compromisos davant la societat. La sort i l'atzar estaran del teu costat.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Encara que et sentis una mica baix de vitalitat no li donis massa importància, serà una cosa passatgera producte dels teus esforços. Terceres persones t'ajudaran en tot.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Controla la teva energia ja que una exaltació de la mateixa farà córrer el risc de precipitar-te o tenir algun petit accident. El teu carisma conquistarà l'amor d'algú important.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva vitalitat acompanyarà totes les teves inquietuds i anhels. Marca't objectius clars i mantenlos fins al final però sense afanyar la marxa de tot. Planteja't objectius molt concrets.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Hi haurà canvis en el teu treball i seran fàcils les discussions amb socis o parella. Pensa dues vegades abans d'actuar i no et deixis portar pels nervis. Hauries de cuidar més el teu descans.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva creativitat es potenciarà molt al llarg de la jornada. És un bon moment per a posar en pràctica els teus dots organitzatius i idees noves. Caps i superiors estaran d'acord.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Serà el sexe oposat el que harmonitzi la teva vida en el dia. És fàcil que succeeixin moments apassionats que et faran feliç. Bon moment per a realitzar nous projectes.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

T'envairà un fort nerviosisme que si no el controles et farà perdre unes excel·lents oportunitats per a avançar en la teva professió i ampliar guanys. Intenta comptar amb la parella.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Intenta relaxar-te i buscar activitats més disteses per a canalitzar les tensions al fet que t'han sotmès últimament. Els amics t'ajudaran. Tingues comprensió i paciència.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

El teu humor variarà molt durant el dia i estaràs impulsat a l'aventura. Tingues precaució en els teus desplaçaments i en les teves actituds ràpides. No entris en discussions banals.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La jornada es presenta agradable de cara a potenciar la teva relació amb els altres. La teva vida social serà àmplia i plena de bones sorpreses. En l'atzar la sort et somriurà en la jornada.

tracking