Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 1 d'abril de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Si et queden coses per resoldre o aclarir avui és el dia. Llança't amb força a l'obtenció dels teus drets i veuràs el fàcil que serà aconseguir-los. No deixis que es fiquin en els teus assumptes.

Taure (20d'abril-20de maig)

L'ansietat es presentarà als teus moviments. Intenta refrenar-te en les teves accions. Cuida les teves paraules ja que avui és fàcil que fiquis la pota. En la família trobaràs el refugi buscat, calma.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Amor i els diners et somriuran en la jornada. Les situacions més difícils seran salvades sense problemes i t'aportaran beneficis. L'atzar estarà del teu costat però no et passis.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Mostra't el més natural possible i deixa't portar per la improvisació, aquesta tècnica t'ajudarà molt per a aconseguir tots els objectius. Ampliaràs el teu cercle amb gent molt important.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Mantingues la distància amb la gent, no facis el joc als altres i concentra't en els teus objectius o dispersaràs energies inútilment. Qualsevol detall que tinguis se't compensarà.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Encara que amb recel les persones que t'acompanyin t'ajudaran en tots els teus plans. Hauràs de mostrar-te enèrgic perquè compleixin els teus desitjos. No busquis lluny el que tens a mà.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

És un bon moment per a trobar sortida als problemes i dubtes que et pesen. No temes als enemics ni als obstacles encara que siguin grans. L'atzar i la sort t'acompanyaran.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Serà una bona jornada per a trobar equilibri físic-emocional tan necessitat per tu últimament. No t'oblidis de les teves responsabilitats, però relaxa't. Ardent jornada en l'amor.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

El teu costat emocional es trobarà descontrolat i la teva sensibilitat sofrirà alguns cops baixos. No subestimis al contrari i continua ferm en les teves idees. La parella et donarà una sorpresa feliç.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Assumptes molt importants d'índole familiar centralitzaran la teva atenció i alteraran molt els teus plans. Actua amb sigil i no et deixis convèncer a la primera. Intenta ordenar les teves accions.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La jornada serà activa però hauràs de prendre-la amb paciència per a no caure en el mal humor. Els teus esforços no seran recompensats de manera ràpida. Amb paciència arribaràs a tot.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Estaràs sensible a les accions dels altres. Estaràs comprès només pels pròxims, això t'empenyerà a meditar. Mantente ferm en les teves conviccions.

tracking