Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 24 de març de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Tensions i mals humors malmetran la teva relació amb els altres. Adopta una actitud diplomàtica i serà el millor remei. Serà una jornada conflictiva. Avui compte fins a deu.

Taure (20d'abril-20de maig)

No és una jornada on serà fàcil la comunicació i l'enteniment. Intenta relaxar-te una mica i tracta de flexibilitzar les teves idees per a no entrar en conflicte amb els altres. Relaxa't.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Tindràs contacte amb persones d'autoritat que et donaran el seu suport a tot el que proposis. La teva habilitat i rapidesa mental jugaran un important paper avui. Èxits segurs en tot.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Tingues molta paciència durant tota la jornada. Si pots retarda per a un altre moment decisions importants o signatures de documents. La teva vida sentimental es veurà alterada.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Captaràs les bones oportunitats a la primera, les circumstàncies posaran a prova la teva capacitat d'organització i direcció. La teva vida sentimental estarà en alça.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La teva capacitat organitzativa es veurà accentuada. És un excel·lent moment perquè facis una selecció entre les teves amistats o amors per a triar el que més rendible sigui.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Els frecs i els enfrontaments seran molt fàcils en el teu entorn familiar. El teu humor arribarà a alterar-se amb facilitat i podries arribar a destruir l'aconseguit. No et precipitis, raona.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Controla la teva ansietat i el teu sentit possessiu i ambiciós d'avui. La gent que t'envolta no escoltarà les teves raons i hauràs d'actuar de forma gens impulsiva. Relaxa't més.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Contactaràs amb persones d'alt nivell i es tancaran acords molt importants i de gran transcendència per a tu. En un dia clau com aquest no et perdis cap detall. Arriben diners.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Si algun dels teus treballs depèn de persones del sexe oposat al teu seria millor que prenguis tu la batuta, en cas contrari et veuràs a final amb tot per fer. Posa't mes ferm en tot.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Alts i baixos anímics et faran mostrar-te davant l'observació dels altres com una cosa estranya i poc sociable. Tracta de trencar el teu silenci i aïllament de manera pausada i suau.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En lo social i en lo professional el teu contacte amb superiors serà quelcom brusc. Estaràs obligat a mostrar-te fort, després descarregaràs les teves penes en solitari. No barregis privat amb social.
tracking