Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 23 de març

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Hi haurà moltes i bones novetats en el teu ambient laboral. Tant caps com subordinats estaran donant-te suport en tot moment. La sort està avui amb tu. No desaprofitis res.

Taure (20d'abril-20de maig)

No deixis per a demà el que avui puguis realitzar. No perdis ni un segon en els teus assumptes, en cas contrari, algú podrà robar-te els teus plans o idees. Avui només confia en el teu bon fer.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Per més que et posis dur i inflexible amb els altres tard o d'hora et convenceran usant tendres mètodes. El teu cor que semblava de pedra s'estovarà.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Avui notaràs una major comprensió dels pròxims i sobretot de la teva mitjana taronja, amb ella viuràs moments positius plens d'afecte

afectiu i passió. Gran magnetisme.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

El costat emocional cobrarà un alt interès per a tu i et veuràs empès a realitzar algunes accions no pensades. Tranquil·litat i bons aliments, no et precipitis en les decisions avui.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Totes les teves activitats seran manejades per tu amb molta energia i decisió. Res s'interposarà en el teu camí i l'èxit està totalment assegurat. Dia molt feliç. Arriben notícies des de lluny.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Apareixeran certes enveges en el teu cercle d'amistats o família a causa del teu caràcter una cosa agressiva o precipitat. Continua amb les teves idees i desitjos però utilitza la diplomàcia en tot.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Assumptes de treball alteraran els teus nervis i no et permetran concentrar-te en l'acció. Novulguis abastar-ho tot i ves pas a pas en cada cosa, calma. La parella t'ajudarà en tot.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Hi haurà novetats en els teus assumptes professionals i potser també en els emocionals.Mantente atent a tot el que diguin i facin els pròxims a la teva persona. Sort en l'atzar i viatges.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Amb una petita dosi per part teva d'alegria i bon humor eliminaràs qualsevol obstacle o problema que es presenti avui. En l'amor trobaràs moltes sorpreses i totes positives.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui el teu afany de protagonisme podrà jugar-teuna mala passada. Deixa que els altres parlin i després actua tu d'acord. No et precipitis res i pensa més. Cuida les despeses.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva activitat laboral serà forta però les compensacions molt més. Els moments que vives amb la família seran intensos i altament

feliços, gaudeix-los.

tracking