Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 22 de març

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Passaràs una jornada sense pena ni glòria i podràs dedicar-li més temps a l'ordre de les teves coses o als teus ‘hobbys’ preferits. No t'oblidis de la parella, avui sí que necessitarà de les teves manyagues.

Taure (20d'abril-20de maig)

Avui tracta bé als teus amics o es convertiran en els teus rivals. Si segueixes tibant descàrrega els teus nervis no amb la gent mesura més i bé les paraules. No et deixis portar per l'entestament.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Tot el referent a qüestions burocràtiques o de comunicació amb persones que hauran de fer-te un servei, sortiran d'allò més bé, però domina l'orgull.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Si pots posterga tot tipus de decisió o signatura de documents per a més endavant. Si no és possible, llegeix atentament tot. No et fiïs avui

de ningú. Jornada de reflexió irelax.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Si continues idealitzant a les persones conegudes recentment potser sofreixes una gran decepció. Obre bé els ulls i veuràs amb claredat. Es resoldrà un assumpte de diners al teu favor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Ves directament al gra en tots els assumptes i no perdis el temps en ximpleries. Tota activitat que encaris en la societat obtindran un resultat bo, el teu magnetisme t'ajudarà.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Serà en el pla social on et manejaràs millor, aportaràs idees noves i molt bones. En arribar la nit ordena bé tota les teves cites pendents i no descuris els detalls en res.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Vés amb compte als enfrontaments de paraula amb persones pròximes o superiors. Podries caure sense adonar-te en el frau i arribar a perdre molt. Domina més els teus nervis d'avui.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Hi haurà canvis en tu àrea financera i la teva astúcia i el bon tracte amb els altres el que et salvarà de pèrdues importants. Renyines en la llar per tensions acumulades, relaxa't.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Sers estimats per tu, fins i tot alguns ja oblidats, donaran excel·lents sorpreses que t'alegraran molt. Controla avui el teu orgull en la jornada laboral i social, cuidat si condueixes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Per moments deixaràs les teves obligacions per ordre del teu cor. Seran els sentiments i la teva sensibilitat els que potenciaran els èxits i l'activitat. Mostra't tal com ets i guanyaràs.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Avui arribaràs profundament a l'interior de qualsevol tema que se't presenti. Cura, no et dediquis massa al treball i oblidis a la família. Un familiar necessita de tu, acosta't.
tracking