Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 15 de març

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Serà una jornada plena de contradiccions on fins al teu mateix actuar desconcertarà als altres. Tingues molta calma i no et precipitis en res. Nit més relaxada i amb sorpresa.

Taure (20d'abril-20de maig)

Hauràs d'ajornar algun viatge per urgències d'última hora per assumpte familiar. Dóna't suport en la parella i trobaràs totes les solucions. L'atzar estarà del teu costat, un dia amb sort.

Bessons (21de maig - 20de juny)

El teu poder passional i amorós anirà en augment i amb totes les persones que contactis, sobretot la teva parella, faràs vibrar els cors. Magnetisme desbordant.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Prepara't per a defensar-te d'algunes calúmnies o enveges procedents del teu cercle social. No reaccions violentament i veuràs que passa aviat. Centra't en el teu i veuràs l'èxit.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Assumptes del teu interès material es resoldran al teu favor i rebràs alguna cosa que apreciaràs molt. Amb la parella viuràs moments de gran comprensió i afecte. És el dia del teu èxit.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et precipitis a prendre decisions importants que puguin canviar el teu futur. En els viatges les coses no sortiran al teu total gust degut a l'ansietat. Controla't més, en tu està la solució.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No et crees tot el que et diguin avui les persones que et presentin. Abans de fer un pas o prendre una determinació analitza els pros i contres. Cautela en tot el que facis.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

És avui una molt bona jornada per a posar en clar la teva situació emocional i donar un gir a les tevesintencions amoroses. La teva intuïció et guiarà fàcilment. Arriba diners no esperats per l'atzar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Et mostraràs més alegre del que realment et trobes. Bo per a guanyar-te amistats però conflictiu amb la parella. El viatjar t'aportarà bons beneficis. Relaxa la teva ment i guanyaràs.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No et tanquis en el teu món i llança't a viure amb expansió les oportunitats que avui se't presentaran. Només en el que no et convé arriscar és en diners. En amor passions.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Tot objectiu que et plantegis en el passional tindrà complicada resolució. Podrà haver-hi discussions amb la família. Tranquil·litat i diplomàcia, una retirada a temps serà una victòria.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Hauràs de prestar ajuda a algun amic i això canviarà totalment els teus plans per al dia. Una bona organització serà la solució a les teves necessitats d'avui.

tracking