Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 9 de març

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Es potenciaran novetats en el terreny financer que et seran de gran utilitat i compensació. Arribaran notícies de familiars amb sorpreses. Torna l'amor a la teva vida.

Taure (20d'abril-20de maig)

Continua la teva atenció posada en l'àrea econòmica ja que hi haurà alguna novetat en aquest terreny. Encara no et convé invertir ni arriscar molt, tingues calma.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Es produiran canvis en el teu ambient laboral i familiar, aquests no t'agafaran per sorpresa i aportaran noves idees i excel·lents projectes de futur. Trepitja fort, avui és el teu dia d'èxits.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Si avui t'embarga la melancolia diposita tot sobre la teva parella que alegrarà i solucionarà la teva jornada ràpidament. Descobriràs coses noves i excitants en tots els terrenys.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Es presenta el dia amb situacions acceptables per part teva i tindràs facilitat per a adequar-te a qualsevol ambient. Diverses sorpreses en l'amor. Cuida la dieta. Algú et mira amb amor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No oblidis en cap moment que les paraules i accions que realitzis avui seran preses molt en compte pels altres. Si has d'assumir responsabilitats, cura.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Les tensions seran molt poques i la jornada la passaràs amb bastant tranquil·litat. Dedica't als teus entreteniments favorits i trobaràs moltes satisfaccions. Llar molt feliç.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Brollarà del teu interior una gran força que potenciarà les teves inclinacions aventureres i de conquesta. L'amor et somriurà i podràs donar-te elgust de triar, possible amor a primera vista.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Els altres no acompanyaran els teus projectes i plans d'avui, hauràs de buscar fórmules molt subtils per a convèncer. Així i tot la teva llibertat serà molt poca. Però en l'amor no hi haurà límits.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Les teves ganes de viure i experimentar noves sensacions trobaran fàcil sortida en la jornada,la teva capacitat de comunicació es veurà potenciada al màxim. Despertaràs passions.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

L'ambient familiar serà una cosa pesada i no et

permetrà molt moviment lliure. Els teus plans

podran veure's frustrats per desacords amb

la parella o amistats. Utilitza el tacte.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Tracta de no interferir en els assumptes d'altres

persones encara que aquestes t'ho demanin avui. Dedica't al teu i no enjudiciïs el comportament

dels altres o sortiràs mal parat.

tracking