Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 7 de març de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui procura no ser pessimista i llança't a posar en pràctica tots els teus plans. El que al principi et sembli difícil després serà com un joc de nens. En l'amor apareixerà algú.

Taure (20d'abril-20de maig)

L'àrea econòmica familiar cobrarà avui molta importància. Et veuràs obligat a realitzar despeses importants que no seran compensats íntegrament, paciència. Avui no convé invertir.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No deixis res a l'atzar ni confiïs tant en la sort. Avui serà una intensa jornada amb moltes sorpreses i trobades que canviaran plans. No descartis els consells de pròxims.

Cranc (21de juny -22de juliol)

T'agraden les emocions fortes i avui estàs en una jornada on tot pot arribar si pot ser. Tant pots conquistar l'amor total com l'odi manifest. Usa més la teva intuïció.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Et sentiràs molt sensible als elogis dels altres però cuida de qui vénen aquestes paraules, avui algú et voldrà vendre gat per llebre, alerta amb els nous coneguts.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Para esment als consells i comentaris que aboquin terceres persones sobre els assumptes que a tu t'interessen. Trobaràs en ells solució a les teves inquietuds. Cuida més la dieta i el somni.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La labor professional i intel·lectual es veurà afavorida i amb això les teves possibilitats d'avançar positivament en la teva carrera cap a l'èxit. Sort en l'atzar i en els viatges. Canvis.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Les teves aspiracions sentimentals es veuran frustrades si encares la relació de manera dominant. Aplica més el cor i passaràs millor el dia. Si tens parella mira més per les seves necessitats.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Viuràs moments d'intensitat emocional en el teu món íntim però mantingues un rígid secret, no deixis que tercers fiquin els seus nassos en els teus assumptes privats. Vigila amb les xafarderies.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

La teva activitat mental superarà a la física. Grans idees passaran pel teu cap i nombrosos projectes alteraran els teus nervis. No t'acceleris i espera millors moments, paciència.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La part financera patirà alguns canvis imprevistos i et veuràs forçat a ser més selectiu i organitzat en les teves despeses. Per contra hi haurà compensacions en l'amor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Apareixeran diverses propostes tant en el treball com en les diversions o plaers. No et precipitis en les decisions i analitza amb cura cadascuna d'elles o et ficaràs en embolics.
tracking