Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 5 de març de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Estàs una mica inquiet pel fet que no et trobes en un moment massa pròsper a nivell econòmic. Tranquil: només has de romandre centrat en el teu treball i atent a les noves oportunitats que puguin sorgir.

Taure (20d'abril-20de maig)

Serà un gran dia a nivell professional: sentiràs molta satisfacció en concloure, a la fi, un projecte en el qual portes temps treballant. S'acosten reptes laborals que seran de més envergadura que el que has fet fins ara.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Arribarà a tu una quantitat de diners gens menyspreable amb la qual no comptaves. És important que planifiquis bé, des de la reflexió, en què vols invertir els diners extres que et quedarà després de saldar deutes.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Hi ha un assumpte que et preocupa en excés en el treball i que no saps bé com gestionar. Tranquil: tot es resoldrà per si mateix. Has de mantenir la teva tranquil·litat perquè puguis avançar en la direcció correcta.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Des de fa dies busques un objecte que és de gran valor sentimental per a tu. Tranquil: ho acabaràs trobant, encara que per a això necessites calmar-te. La clau podria estar en altres mans, recorda a qui li ho vas prestar.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Els dies transcorren tranquils per a tu, sense massa alts i baixos emocionals. Et trobes en un bon moment i et sents positiu i feliç. Avui brillaràs davant els teus companys de treball i un dels teus superiors et felicitarà.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

No tens per què complaure a tothom: és important que sàpigues posar límits, i que no et col·loquis en últim lloc en totes les ocasions. Tu tens dret a ser feliç, i no pots ser-ho si et relegues a un segon pla.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Saps que des de fa un temps necessites un canvi però no saps com afrontar-lo o què és el que vols exactament. És alguna cosa que té més a veure amb el laboral que amb el personal, però tot guarda relació.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Has de ser estalviador: no vagis malgastant sense solta ni volta. Has de gastar conscientment en relació al que et fa feliç, però no en capritxos que només serveixen per a buidar les teves butxaques. Sigues conseqüent.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No estàs seguint els consells que ja t'ha donat altres vegades la teva parella sobre un assumpte laboral que sol arribar a estressar-te molt. Pren distància amb els problemes, no els facis tant de cas i decideix-te a ser feliç.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Els reptes que tens per davant són nombrosos, però només pots anar pas a pas. Has de triar les teves prioritats per a saber a què et compromets en aquest moment de la teva vida. Has d'aclarir les teves idees al més aviat possible.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Et sents una mica feble de salut en els últims dies i no saps molt bé a què es deu. Certs hàbits t'estan perjudicant molt, però a penes ets conscient. Estàs desviant-te del teu propi camí i això et perjudica.
tracking