Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 3 de març de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Si notes algun desfavor per part d'alguna persona no en facis cas, senzillament senten enveja de la teva excel·lent situació d'avui. La sort del teu costat fins i tot en l'atzar.

Taure (20d'abril-20de maig)

Ocupa més el teu temps en tasques productives que et donin ràpids resultats i no caiguis a deprimir-te amb pensaments negatius que només estan en la teva imaginació.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Jugar a l'amor és molt bonic i sobretot quan es donen circumstàncies tan particulars i beneficioses com les d'avui. Però cura, la gelosia i les enveges aguaiten.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Com més t'obris als altres i trenquis el gel que avui et separa de les reals vivències del teu entorn, estaràs més vital i la teva projecció social serà òptima. Viatges feliços.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

La teva necessitat d'expansió i d'intercanvi amorós es veurà una miqueta limitat per raons que escaparan al teu enteniment. Només els més reunits t'entendran.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El teu contacte d'avui amb la societat serà aspre i amb molt poques gratificacions, una mica de paciència. Només seran grats els moments amb la família i més pròxims.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Avui estaran els teus cinc sentits funcionant de gom a gom i fins i tot el sisè sabrà guiar correctament totes les accions que avui emprenguis. Hi haurà una sorpresa a casa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Qüestions professionals i de projectes centralitzaran tota la teva atenció i interès de forma gairebé total fent-te oblidar coses importants com l'amor. Aprofita avui els favors.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Algun comentari maliciós per part d'un tercer ocuparà tota la teva energia i alegria. Intenta no entrar en conflicte i veuràs solucionat el problema ràpidament.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No dubtis ni un només segon a assumir responsabilitats que avui t'arribaran si són d'ordre professional. Et trobes en plena forma i amb totes les possibilitats d'èxit. Avui és el teu dia.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Atenció a les teves despeses que avui poden ser més fortes. Et trobaràs a una persona que et demanarà diners o complicat favor, analitza molt els teus riscos. El teu magnetisme creix.

Peixos (20de febrer - 20de març)

El teu cor està enviant una senyals d'alarma, alguna cosa t'ha dolgut i esperes amb ansietat que es curi la ferida. Mira al teu voltant i trobaràs a la persona que t'escolti, calma.

tracking