Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 1 de març

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

En aquest dia de regal del mes s'imposa una

reflexió profunda en tots els teus actes. No et

deixis portar per la precipitació i molt menys per la improvisació.

Taure (20d'abril-20de maig)

No t'expressis tan dominant amb els pròxims o pagaràs car els teus excessos. Quan puguis escapa't a divertir-te amb les teves amistats. Sorpreses a millor en el laboral.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No trobaràs en la jornada el suport necessari per part dels teus familiars i amics. Els teus plans hauran d'esperar, però no gaire. Calma i atenció a noves opcions.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Usa més temps per a tu. Les responsabilitats i interessos, tant teus com aliens, poden esperar una mica, la teva ment i físic no. Fàcils

amors ardents que deixaran petjada en la teva vida.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Possible viatge o desplaçament del qual podràs obtenir bons resultats. Amb la parella hi haurà discòrdies que passaran molt aviat. A la nit estaràs encantador.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Cuida avui amb la forma que t'expresses. Davantels ulls dels altres donaràs la sensació de ser massa materialista. Viu més intensament el romàntic de la vida.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Els teus diners es pot ressentir si no controles algunes despeses que estaran per sobre de les teves possibilitats. L'amor et somriurà en tots els aspectes. El teu magnetisme atraurà un nou amor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Posa't ferm en les teves determinacions i idees, és un bon dia per a posar en pràctica els teus plans. Avui comptaràs amb l'ajuda i comprensió de molts. La sort del teu costat.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Temes pendents es resoldran en la jornada de manera fàcil i ràpida. Hi haurà noves empreses i plans en vista dels quals podràs treure molt bons resultats. Èxits en el que emprenguis.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

No et fixis tant en la forma de les coses i situacions, valora més el seu contingut. En les teves relacions personals viuràs avui agradables i excitants moments. La nit ofereix passió.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Relaxa't, ja que en la jornada et sentiràs com perseguit pels altres. El temps se't passarà volant i voldràs fer més del possible, calma, avui centra't en un punt fins a acabar-lo.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Part de les teves ansietats podrien ser superades aconseguint una major intimitat amb la teva parella. Cura amb la gelosia que potenciaran altres persones, tu al teu.

tracking