Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 29 de febrer de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Intenta no ser possessiu amb els sentiments dels pròxims, deixa'ls una mica de llibertat de moviment o podries arribar a quedar-te sol. Calma. A la nit hi haurà sorpreses apassionades.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva naturalesa apassionada et portarà més d'un disgust, no et precipitis en els teus actes o arribaràs a enfrontar-te amb molts. Aplica a fons la paciència. No et fiquis en assumptes aliens.

Bessons (21de maig - 20de juny)

La teva llibertat de moviment es veurà una miqueta perjudicada. No comentis amb ningú els teus projectes o secrets o en cas contrari algú et trairà. Cuida més la dieta i el descans.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Les tensions vindran des del pla afectiu, si et controles una mica en aquest terreny el total del dia serà agradable i profitós. Aprofita per a fer nous amics.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

A poc a poc al llarg del dia desapareixeran les tensions acumulades de la setmana. Reuneix-te amb amics i viu la vida amb més sentiment. Alegra aquesta cara que tot sortirà amb èxit.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Estaràs en el dia més sensible que de costum i necessitaràs afecte i manyagues. Endavant, te'ls donaran sense miraments. En La intimitat viuràs moments molt apassionats i inoblidables.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

La teva profunda necessitat d'intercanvi amorós es veurà obstaculitzada. Voldràs imposar-te costi el que costi i t'equivocaràs totalment, pensa abans d'actuar, no pressions massa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Es perfilen bones situacions al teu voltant que de ser aprofitades t'aportaran grans avanços en el teu treball. Deixa que et porti la teva intuïció. La parella et compensarà en tot.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Tot el que t'envolta cobrarà avui un sentit diferent, la teva pròpia vida interior acusarà un canvi i et sentiràs amb ganes d'abastar tot i experimentar més. Llança't sense pors, és el teu dia.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Durant la jornada no arribaràs a aconseguir el descans desitjat per diverses raons. Abans de res bon humor i no li facis pagar a qui menys culpa té. Fon els mals fums i diverteix-te.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Avui podran aparèixer petites discussions entre familiars pròxims. Sorgiran de sobte temes relacionats amb diners. No perdis cap detall isigues ferm en tot. Cautela.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Despeses per sobre del pensat t'obligaran a prendre certes mesures de control. Voldràs avançar més del que el mitjà t'ofereix i t'alteraràs. Espera a prendre decisions, calma.
tracking