Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 28 de febrer de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El sentiràs incomprès en el pla social i familiar. No permetis que això canviï els teus objectius. En l'amor segueixen les sorpreses. La nit es promet forta i ardent, prepara't a tot.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva tensió emocional s'elevarà al màxim i et costarà controlar la situació. Si mantens la ment en fred guanyaràs, no facis cas a enraonies, la teva segueix en la teva línia fins al final.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Canvis en la teva vida familiar o d'amistats que afectaran el teu futur. La teva imatge personal serà forta i guanyaràs l'estima de pròxims. No et precipitis en les signatures, analitza tot avui.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Jornada activa en el social. Hauràs de moure't amb més cuidat entre les velles amistats i aguditzar tots els sentits. En l'amor sorgiran ardents passions i l'inici d'un romanç.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Arribaran bones notícies de fora i alguna d'elles podrà calmar les teves inquietuds. No et precipitis en el teu actuar i mesura les teves paraules, intenta mantenir-te en un segon pla. Temprança.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et trobessis molt actiu i voldràs donar sortida d'alguna forma a la teva inspiració. Mira bé cap a on la dirigeixes no cometis excessos. La força de l'amor continua estant a prop i potenciant-te.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Podràs recuperar el temps perdut en molts camps, sobretot en l'amor. Atenció a persones envejoses. És avui bon moment per a iniciar noves empreses i viatges rendibles.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

El teu cos i ment no es trobaran en bones condicions i et sentiràs una cosa atordida. A poc a poc reaccionaràs i aconseguiràs moltes coses. L'atzar et donaran sorpreses i l'amor també.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Mesura les teves paraules i accions abans de veure't entre l'espasa i la paret, avui no juguis amb els sentiments aliens. Cuida més les paraules en públic i tot anirà bé. Arriba diners per atzar.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Amb facilitat potenciaràs gelosia en una persona que es prendrà la revenja i et criticarà. Actua amb molt de tacte i guanyaràs punts davant els altres, pensa abans de parlar, calma.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Demostra'ls als altres tot el que vals sense cedir per a res en la teva manera de pensar. La parella i els teus t'acompanyaran en tot. Posa avui més cuidat al volant i si has d'invertir diners.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Diverses despeses al teu voltant, però et sentiràs feliç i adrogueria de salutacions i emocions que et faran veure la vida sota una perspectiva diferent. En el treball mantente ferm, guanyaràs.

tracking