Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 27 de febrer de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Hauràs de recórrer a l'ajuda de tercers. Els obstacles presents limitaran la teva activitat tret que la realitzis al costat d'uns altres. Si en l'amor comparteixes més sortiràs guanyant i molt.

Taure (20d'abril-20de maig)

Bones perspectives en les teves activitats socials. Aconseguiràs el suport de molts encara que de manera superficial per a tu.T'han de mantenir en la teva línia i veuràs els resultats. És un dia d'assentament.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Elimina la teva mandra matinal o et veuràs obligat a fer tot de cop. Ordena les teves idees i dóna-li fort a aquest objectiu que portes temps perseguint. Apareixeran bones oportunitats socials i de negoci

Cranc (21de juny -22de juliol)

Jornada molt benèfica en tot el que vulguis projectar. Aprofita l'oportunitat d'avançar no posant-te límits. El teu magnetisme despertarà l'admiració de molts. L'atzar et somriu.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No descartis certs obstacles que es manifestaran en la jornada o en cas contrari perdràs molt. Intenta treballar més en grup per a treure guanys. La parella necessita de les teves manyagues.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

La parella i els associats es posaran d'acord amb tu a l'hora treballar. No vulguis fer córrer més del que cal les tasques programades. Tot al seu temps i veuràs que l'èxit arriba només.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Poc temps quedarà per a experimentar tot el que desitges. Usa els teus ulls que calaran profundament en el cor de les persones. La sort i l'atzar et donaran avui bones sorpreses.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Moments molt agradables per a treure benefici de les teves relacions amb els altres. Sobretot en la intimitat és on et comunicaràs a millor nivell. Si desitges canvis avui és el moment.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Dia molt positiu perquè tot el que diguis a caps o superiors et sigui donat. D'igual manera el pla emocional serà benèfic. Les inversions seran avui molt positives.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

El temps no el donarà per a acabar-ho tot. Pren-ho tot amb més calma que «més val tard que mai». No barregis el professional amb el passional i sortirà tot a cor què vols.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Podràs emprendre tasques d'alt risc i sobretot de gran profunditat juntament amb altres persones, no vulguis abastar-ho tot tu sol. Rebràs agradables sorpreses en el social i l'amor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Una sorpresa en el moment oportú. Anímicament et trobes bastant feliç, la sensació la projectaràs a tots els que t'envoltin. Et guanyaràs el suport de molts en el que sigui nou.
tracking