Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 26 de febrer de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Necessitaràs fer ús de la teva natural capacitat de lluita per a enfrontar-te a les persones que avui no seguiran les teves idees.T'has de mantenir ferm i guanyaràs. Fermesa en tot i a per totes.

Taure (20d'abril-20de maig)

La comprensió et vindrà pel sexe oposat. La relació amb els pròxims serà una mica tibant però al final et sortiràs amb la teva. Sort en diners i inversions. És un dia per a aventurar-se.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Hi haurà diversos canvis de plans i el teu caràcter es mostrarà molt variable.T'has de mantenir amb una sola idea fixa o perdràs el control de tota la resta. En el social el teu magnetisme atraurà l'amor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Bon moment perquè organitzis i dictis els passos a donar tant en la teva professió com en totes les teves activitats. La teva intuïció t'ajudarà molt. S'amplien guanys i benefici a curt termini.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Novetats i sorpreses hi haurà avui en la teva part financera i de guanys. Observa bé on inverteixes i amb qui. Escolta els consells i no et precipitis ni t'obstinis. Temprança en tot.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Et mostraràs més sensible que altres dies als actes dels altres. Et demanaran ajuda moltes persones que gratificaran tot el que facis per ells. La teva paraula pesarà molt en els altres.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Pren-te amb calma totes les teves activitats que avui desenvolupis de cara al públic. Els canvis t'afavoriran i trauràs guanys segurs. Fins i tot avui l'atzar et donarà una agradable sorpresa.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Mostra't detallista amb la parella o amb els socis i amics tindràs les portes obertes per a tot el que vulguis. En l'amor hi haurà intensitat.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

No et deixis portar per les teves primeres apetències i recorda totes les teves responsabilitats abans d'actuar. La nit t'aportarà millors aspectes per a tot. En la llar hi haurà una cosa sorprenent.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Només en la parella o amb una amistat podràs tenir avui la confiança suficient per a sortir dels teus dubtes. No parlis tant en públic, aplica més reserva. Actuar en solitari et beneficiarà.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

La teva capacitat de treball augmentarà així com el teu rendiment i beneficis. En la llar equilibri i en el social bones sorpreses. Desprendràs molta energia que marcaràs en els altres.

Peixos (20de febrer - 20de març)

En el treball i vida privada hi haurà canvis importants que es desenvoluparan en la mesura que assumeixis responsabilitats. No temis el nou, tens tot al teu favor siactuesfermament.
tracking