Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 22 de febrer de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Gràcies a les teves paraules oportunes i sinceres una unió d'amistat o parella que estava en crisi s'arreglarà. Hi haurà un viatge feliç o retrobament amb algú especial. Magnetisme.

Taure (20d'abril-20de maig)

Valoraràs més les coses de casa que de la feina. En família et sentiràs la mar de satisfet i amb una sorpresa molt agradable. Arriben diners inesperats. Jornada molt satisfactòria en tot.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Si bé la teva activitat serà màxima en la jornada et costarà més de lo normal obtenir bons resultats. Tingues paciència que tot arribarà a resoldre's. Nit ardent i inoblidable en l'amor

Cranc (21de juny -22de juliol)

Fermesa fins a l'últim moment per a plantejar els teus projectes. No deixis res en mans de ningú i mantingues una actitud fixa en les teves decisions. Èxits segurs si portes la batuta en tot avui.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Resoldre assumptes financers i d'interès hauria de ser la meta a curt termini, per descomptat sense menysprear els temes amorosos que portes. Avui és dia de reflexió i et farà guanyar felicitat.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

No et saltis les regles en el treball ja que amb facilitat crearies una mala imatge davant persones amb autoritat que després posarien traves als teus interessos. Marca avui disciplina i guanyaràs.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Continuaràs una miqueta confús i no sabràs bé distingir la veritat de la falsedat. En les reunions que avui sorgeixin no prenguis decisions importants. Més cura al volant o si viatges.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Al llarg del dia aniràs alternant entre el bon humor i uns pensaments pessimistes que, de no controlar-los, et portaran a la depressió. Cerca en la parella el suport i trobaràs la solució.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Voldràs abastar més del que pots i això et posarà de mal humor. Planteja't prioritats tant en el treball com en la teva vida afectiva. El que organitzis avui t'ajudarà a l'èxit demà.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Deixa de raonar tant i expressa't amb força. T'estàs mostrant massa fred en el teu contacte amb els altres. L'amor i la passió depenen de tu, arrisca una mica i veuràs el resultat.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Domina els pensaments negatius que, fundats en idealisme poc pràctic i plans utòpics, danyaran el teu cor si no enfrontes les coses com són. Energia no et faltés, la teva decideixes.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Es presenta una jornada on es presentaran canvis importants en la teva vida. És un dia per a prendre determinacions que ajudin al teu futur, confia més en els teus valors i llança't al nou.

tracking