Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 17 de febrer

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

La teva emocions internes seran viscudes amb major

força i estaràs necessitat de més afecte que

trobaràs en algú molt pròxim. No desestimis les propostes que et facin en treball.

Taure (20d'abril-20de maig)

Segueix en igual línia d'actuació sense precipitar-te ni donar la nota. És preferible passar desapercebut i fer el teu propi joc en secret. Controla més el que diguis i deixa't voler més.

Bessons (21de maig - 20de juny)

El teu caràcter no podrà contenir-se i podries caure en excessos que després lamentaries. Els teus desitjos d'aventures i ficar-te en assumptes insòlits es veuran complerts. Cura amb les distraccions.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La teva imaginació jugarà un important paper en les relacions de parella, estàs carregat d'afecte i necessites expressar-ho als quatre vents. Llança't a tot, avui és un dia de sort plena.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Plaers en la intimitat i fins i tot en el secret matisaran la jornada. Els teus instints passionals i de protecció es veuran sublimats. Èxit en

els desplaçaments i en les inversions.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Dia per a demostrar la teva magnanimitat actuant de manera amable amb tots aquells que han demostrat els seus afectes cap a tu. Tot el que facis se't retribuirà per mil. Magnetisme eròtic.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Els teus sentiments, per molt de temps ocults sortiran a la llum de manera fulminant. Es faciliten els canvis en el treball. Cura amb la gelosia que despertaràs que generarien diverses enveges.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si vols mantenir la calma no entris en discussions que et portaran a enfrontaments, flexibilitza els teus conceptes i trauràs millor partit de tot. La deessa de la Fortuna donarà una sorpresa.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

En la jornada amics i socis no estaran d'acord amb tu, fins i tot seran fàcils conflictes amb la parella per disparitat en objectius. Carrega't de paciència que ja arriben temps millors.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Desplegaràs un halo magnètic sobre els altres que deixaràs a més d'un enlluernat amb la teva imatge personal. Les teves emocions interiors estan sortint fos i amb cremor.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Hauràs de fer tasques una mica molestes que a més aportaran pocs resultats, això et posarà nerviós i discutidor. Escolta consells que et

guiaran positivament. Amb temprança guanyaràs.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Intenta avui no exigir massa als teus pròxims i a la parella, el «forn no està per a brioixos» i lesmales interpretacions a l'ordre del dia. El teu portes la raó sens dubte, dóna temps al temps en tot.

tracking