Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 16 de febrer

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Excel·lent dia per a envoltar-te de persones noves que t'alegrin i et facin veure d'una altra forma la vida. Relaxa't i viu més intensament tota la teva realitat. Arriben beneficis per l'atzar.

Taure (20d'abril-20de maig)

Para esment si has de realitzar viatges imprevistos. Tota la teva energia es veurà altament recompensada si et centres en un objectiu.

Bessons (21de maig - 20de juny)

En el teu món professional es produiran grans canvis i és una jornada molt beneficiosa si has de demanar ajuda als teus superiors. Tens

abandonada a la parella i ella t'ho farà notar.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Els teus vols imaginatius es podran posar en pràctica amb el mínim esforç i amb resultats satisfactoris. Tot canvi que aconsegueixis

aportarà felicitat, estàs en bona ratxa.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Bon moment per a a l'execució de plans i projectes. El teu sentit dels negocis i expansió es troben en un bon dia, avanci. No descartis els nous plantejaments que et facin.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Temes de família cobraran importància i arribaran notícies des de lluny que canviaran esquemes. Procura tenir més de valor per a enfrontar-los. La sort i l'atzar del teu costat, no el desaprofitis.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Tot assumpte que necessitis solucionar seria recomanable que ho realitzis durant el matí d'avui. La nit cobrarà un matís molt especial

en l'apassionat. El teu magnetisme està de gom a gom.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

No exageris avui en les teves despeses, després ho lamentaràs. Et mostraràs més inquiet del normal i contagiaràs a tots els teus nervis, no precipitis decisions i deixa a l'amor que l'arregli.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Hi haurà en tu una forta necessitat de canvi i de sortir de la rutina que t'està avorrint. Els teus viatges seran tot un èxit. Vells assumptes laborals se solucionaran avui i portaran guanys.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Serà en el teu cercle social i d'amistats, on trobaràs una total comprensió i profunda satisfacció a les teves necessitats tant anímiques com físiques. És el teu dia d'expansió, per totes.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

No et deixis convèncer per persones que no coneixes. Espera fins a l'últim moment per a fer-te una idea correcta. Retarda signatures importants. La nit promet moments íntims.

Peixos (20de febrer - 20de març)

T'arribaran notícies d'una persona volguda i això et crearà noves perspectives per al teu món sentimental. Tant en el vital com en

l'emocional aniràs de gom a gom. Mostra't com ets.

tracking