Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 14 de febrer de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Viuràs la trobada amb una persona que aprecies i la situació podrà convertir-se en un bonic romanç. Bon moment per a contractes i associacions, fins i tot per als forts romanços.

Taure (20d'abril-20de maig)

Serà una jornada on la teva sensibilitat i emocions experimentaran una agradable sensació. Els moments íntims seran de gran força i podràs demostrar tot el teu poder amatori.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Bons projectes amb la intenció de trobar més llibertat en la teva vida seran motiu de profunds pensaments. Algú molt pròxim et donarà una agradable sorpresa i conquistarà el teu cor.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Estaràs més sensible i passaran per la teva ment molts records. És un dia on podràs expressar els teus desitjos en el món sentimental i trobar bona resposta als teus anhels.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Arribarà la comprensió per part de la persona que menys et penses. El seu afecte sincer i el seu afecte demostrat en el millor moment et farà vibrar. La teva imatge serà brillant i captivaràs.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

El costat romàntic de la teva vida es veurà avui molt exaltat, l'ambient et generarà experiències profundes que arribaran al teu cor. Plans i desitjos que t'imposis tindran fàcil sortida.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Certa ansietat que notaràs avui serà eliminada per la bona disposició dels teus sers estimats. Rebràs una sorpresa que et farà sentir renovat per dins i fora. L'atzar t'acompanyarà.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Jornada molt propícia per a resoldre aquestes discrepàncies amb algú que realment vols. Tot el que avui projectis en el tema de l'amor et donarà amplis resultats. Nit molt passional.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La teva intuïció indica que s'acosten moments positius per a tu tant en l'ordre financer com en l'amor. Si avui tens un detall amb la parella o ser estimat, et guanyaràs el cel.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Algú tindrà amb tu avui un detall que no oblidaràs. Posa't les piles i mostra't més sentimental, tot el que facis avui en l'amor serà benefici per a la resta dels teus dies.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Cuidat avui amb les distraccions, sobretot en el pla dels sentiments. Algú està esperant un detall romàntic pel teu compte i de no fer-lo series el teu el que més perdrà.

Peixos (20de febrer - 20de març)

És una jornada molt apropiada per a tu, és el dia

on pots demostrar la teva sensibilitat i afecte

cap a qui més vols. A més t'acompanya

un magnetisme sensual que trencarà tot.

tracking