Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 13 de febrer de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Hi haurà sorpreses i notícies agradables en el teu terreny laboral com a familiar. Encara així no et desconnectis de la realitat. T'arribaran nous plans de treball positius. És un dia per a emprendre.

Taure (20d'abril-20de maig)

Apareixeran proposicions ja sigui de treball, no vulguis complir amb tots alhora i presa les coses amb calma si no més tard ho pagaràs. No descuris avui el costat romàntic de la vida.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Intenta per un dia ser tu mateix i resoldre els problemes que tinguis, aplica més seguretat en actuar. No deixis res per a demà i mantente ferm. Tot el que facis avui et beneficiarà.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Arribaràs a tenir un triomf inesperat en el terreny laboral. La teva capacitat professional està en alça i avui reculls els seus fruits. L'atzar i la sort acompanyaran les teves activitats tot el dia.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Si arribes a tenir problemes consulta amb la teva família. En el treball es produiran canvis que seran molt positius. No temes el modificar el teu entorn, tot el nou que arribi serà positiu.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Procura distreure't avui amb el que més t'agradi. Bon moment per a demanar millores en la teva activitat. La Lluna t'afavoreix tant en l'amor com en els viatges de plaer. Arriba diners per l'atzar.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Cuidat amb les paraules que diguis sense pensar, els pròxims criticaran la teva actitud i et convé mantenir-te avui en un segon pla. Serà la nit la que t'aporti felicitat i amor.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Jornada plena de sorpreses emocionals on el teu poder captivador estarà potenciat al màxim. La teva mirada serà molt sensual i els moments íntims t'aportaran felicitat i gaudi.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

La teva activitat es veurà fortament potenciada al llarg de tot el dia. Aprofita-la per a complir amb comptes pendents o temes socials. Els astres et faciliten l'enteniment en tot.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Ajunta't amb gent que et comprengui i així veuràs les coses de millor manera, reconeix els teus errors i guanyaràs més. El costat material serà el més beneficiat avui. La nit ofereix plaer i excessos.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Et vindrà de gust començar coses noves, no les desaprofitis, la sort de la teva part, encara així no t'exaltis i controla't. La parella t'aportarà bones idees. Si avui has de viatjar tingues més cura.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Tot el sacrifici realitzat pels altres ara és el torn perquè el realitzis amb tu mateix. Si necessites, demana ajuda i els altres te la donaran. La sort estarà de la teva part en tot i més.

tracking