Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 12 de febrer de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Les hores seran més grates si les vius en la intimitat o amb pocs amics. El teu contacte d'avui amb la societat serà aspre i amb retards, calma, tot arriba al seu temps. Atenció al conduir.

Taure (20d'abril-20de maig)

El teu cor enviarà uns senyals d'alarma, alguna cosa t'ha dolgut i esperes que et curin la ferida, avui trobaràs a la persona que entendrà i arreglarà tot. L'amor i la passió estan amb tu.

Bessons (21de maig - 20de juny)

No sols tens els teus cinc sentits funcionant, fins i tot el sisè et sabrà guiar bé en totes les accions que avui emprenguis. Bona jornada per als negocis i les inversions. Arriben diners.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Temes professionals i projectes centralitzaran el teu interès de manera total fent-te oblidar assumptes importants com l'amor. Algú t'ho dirà i farà canviar la teva vida a millor.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

No dubtis ni un segon a assumir les responsabilitats que avui et confereixin si són d'ordre professional. Et trobes en plena forma i amb seguretat d'èxit. Tens avui la sort al teu favor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Un comentari maliciós per part d'un tercer limitarà la teva alegria. Intenta no entrar en conflicte i veuràs que se soluciona de manera simple. La nit promet intimitat i passió.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Ocupa el teu temps en tasques productives que et donaran resultats ràpids i no caiguis a deprimir-te amb pensaments negatius que només estan en somni. Posa't ferm i surt de la rutina.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si desitges aventures sentimentals avui és un dia molt apropiat per a això, però amb el risc que tot el que potenciïs fugi després al teu control. Selecciona millor i després llança't completament.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Jugar amb l'amor és molt bonic i sobretot quan es donen circumstàncies particulars i beneficioses com les d'avui. Estàs en un dia on la teva imatgemagnetitzai facilita els romanços.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Com més t'obris als altres i trenquis el gel que avui et separa de les reals vivències del teu entorn et sentiràs més vital i molt feliç. Posa avui més atenció si condueixes o viatges.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Si notes algun desfavor per part d'alguna persona no facis cas, senzillament està envejant la teva excel·lent situació d'avui. La teva mirada seràcaptivant i magnètica.

Peixos (20de febrer - 20de març)

La teva necessitat d'expansió i intercanvi passional es veuran limitats per raons que no entendràs en principi. Només estaràs millor, almenys avui. La deessa de la fortuna sí que t'acompanyarà.
tracking