Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 9 de febrer de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Avui tindràs més facilitats per a arribar victoriós a totes les metes que t'imposis, sempre que no barregis l'amor amb les responsabilitats. Bon moment per a canvis i millores.

Taure (20d'abril-20de maig)

La teva relació amb els pròxims serà una mica tibant ja que estaràs molt sensible a les accions i paraules dels altres. Tot i això el dia serà molt animat. Creix el teu magnetisme eròtic.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Dedicar-te completament als teus assumptes professionals i laborals serà el millor dels camins. En el teu cercle d'amistats naixerà l'enveja i hauràs de tallar tot pel sa. Fermesa i temprança.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La dedicació als altres serà prioritària a la jornada. El temps que inverteixis en els teus sers estimats serà recompensat. Arriba una ratxa de sort amb els diners i sorpreses en l'atzar.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Reflectiràs davant els altres un dinamisme i activitat sense límits. La teva energia vital t'acompanyarà durant la jornada permetent-te aconseguir molts èxits. El teu cor bategarà avui fort per algú.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Bon ambient familiar i facilitat per als teus contactes socials seran els factors que en aquesta jornada et faran sentir feliç i altament realitzat. Més cura al volant i amb les despeses.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Hauràs de compartir obligacions i quefers amb els més pròxims. L'activitat serà molta i és recomanable busquis promptament un bon relax i diversió, en l'amor està la clau.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Escolta consells de la teva gent de confiança i no et deixis portar per dogmatismes o rancors. Si poses en pràctica la diplomàcia arribaràs a un total èxit. Es prepara una nit eròtica de gom a gom.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Assumptes pendents tindran en la jornada una ràpida i completa solució. No et deixis portar per l'apassionament i controla més els teus actes. Cura amb viatges amb les distraccions.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Assumptes d'índole financera i d'interessos es faran prioritaris en aquesta jornada. La sort està del teu costat sempre que les decisions les prenguis la teva. Marca el pas en tot i guanyaràs.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Es complicaran les teves relacions amb els familiars pròxims amb els quals tindràs enfrontaments. No entris en discussions i deixa que els altres parlin. Avui el teu èxit es basa a no moure't.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Les circumstàncies et demanaran una major dedicació i concentració. La teva capacitat natural

de lluita estarà a l'altura de les circumstàncies

i arribaràs a tot. Arriba diners fàcils.

tracking