Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 7 de febrer de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

Experimentaràs una forta activitat en l'ambit social. No et deixis endur per les aparences i molt menys per aquells que t'ho pinten tot color de rosa. Centra't en les teves idees i guanyaràs.

Taure (20d'abril-20de maig)

És convenient que facis oïdes sordes davant algunes coses que avui comentin de tu. Si mantens una actitud contemplativa veuràs passar al teu enemic. La nit promet moments íntims.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Alta excitabilitat i una tendència a la distracció et causaran alguns errors en les teves accions. Intenta no signar documents ni fer inversions. Jornada que facilita trobar parella.

Cranc (21de juny -22de juliol)

La competitivitat la qual pot inspirar-te no serà del tot lícita i algú podrà jugar-te una mala passada. Desconfia dels nous coneguts. Arriba diners per l'atzar o bona inversió.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Durant tota la jornada generaràs un magnetisme especial. Et veuràs envoltat de gent que assentirà el que tu diguis. Aprofita l'ocasió per a avançar en el social i guanyar un nou amor.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Serà en els viatges curts on obtindràs els millors resultats. Deixa't guiar pel teu instint i no deixis que ningú canviï els teus plans i objectius. Avui la teva intuïció serà la clau de l'èxit.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Serà en l'ambient familiar on et trobis més carregat i discutidor. Relaxa't i aplica l'energia que avui et sobra en el teu camp social i laboral. La nit promet eròtica intimitat.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Rebràs una grata sorpresa per part d'un pròxim. Les teves relacions socials cobraran importància i d'elles sortiran propostes per al teu futur. La sort acompanya fins i tot en l'atzar.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Atenció a la part econòmica, hi haurà despeses per no saber organitzar-te, repassa bé papers o documents i atenció a les distraccions. En l'amor creixerà el teu poder de conquesta i seducció.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Encara que et sentis desprotegit, en l'ombra sempre hi haurà algú que comprengui i custodiï els teus moviments. Obre bé els ulls per a no perdre't. La deessa de la Fortuna et somriurà.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Diversions i bons moments viuràs durant tot el dia. La teva relació amb els altres serà fàcil i t'aportarà moltes alegries. Controla més la teva dieta i somni, la nit serà llarga.

Peixos (20de febrer - 20de març)

No perdis temps a buscar una resolució final de manera ràpida. Tots els que avui t'envoltin no estaran d'acord amb les teves idees, per això mantente ferma però amb tacte. Sort en atzar.

tracking