Diari Més

Astrologia

El teu horòscop d'avui: 6 de febrer de 2020

Descobreix què et pronostiquen els astres

Horòscop

Horòscop Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àries (21de març -19 d'abril)

El teu treball juntament amb altres persones t'aportarà més beneficis que si et llances sol. Els amors passionals i a primera vista es faran presents i el teu magnetisme sexual conquistarà cors.

Taure (20d'abril-20de maig)

No et saltis les teves responsabilitats en el professional i domèstic ja que avui seràs centre d'atenció de moltes persones. Cada acció que realitzis es veurà molt recompensada.

Bessons (21de maig - 20de juny)

Hi haurà gran moviment en la teva àrea laboral i alguns canvis. La família estarà més prop de tu i acompanyarà totes les teves decisions i desitjos. Posa més cura si condueixes o has d'invertir diners.

Cranc (21de juny -22de juliol)

Apareixeran solucions ràpides i completes a assumptes de treball juntament amb diverses alegries en aquest camp. L'amor continuarà somrient i aportant aventures. Avui la sort està del teu costat.

Lleó (23de juliol -23 d'agost)

Els alts i baixos econòmics que es presentaran avui modificaran la teva conducta amb els pròxims. Certs enfrontaments personals et faran topar amb els pròxims. Posa temprança i sortiràs airós.

Verge (24 d'agost -22de setembre)

Si no trobes tot allò que desitges en l'ambient més pròxim que t'envolta, trenca amb la monotonia i cerca noves aventures i relacions. Avui està en tu la resolució de tot endarreriment.

Balança (23de setembre - 22d'octubre)

Viuràs intenses satisfaccions tant amb la teva parella com amb les persones més pròximes. És una bona jornada per a demanar augments i millores en el treball. Creix el teu magnetisme eròtic.

Escorpí (23d'octubre - 21de novembre)

Si no et trobes molt d'acord amb la teva relació amorosa avui és el moment d'aclarir la teva situació i prendre una nova i efectiva direcció. Tot està al teu favor si et poses ferm.

Sagitari (22de novembre - 21 de desembre)

Situacions emocionals imprevistes canviaran la teva actitud amb la parella i els sers estimats. Et trobaràs molt vital i amb una ambició desmesurada. Posa't les piles, arribaràs on vulguis.

Capricorn (22 de desembre - 19 de gener)

Posa cura en interpretar les paraules i les accions de la resta de les persones. Avui ningú té res contra tu encara que ho sembli. Centra't en el teu i veuràs els bons resultats.

Aquari (20de gener - 19de febrer)

Dedica més temps als teus interessos financers, en cas contrari pots perdre diners o gastar-ho per sobre de les teves possibilitats. Un retrobament afectiu et farà canviar plans a millor.

Peixos (20de febrer - 20de març)

Augmentaran els teus contactes i reunions socials i d'elles podràs treure gran rendibilitat per als teus assumptes. La passió continua estant molt a prop i ansiosa. Més cura en conduir i viatjar.

tracking